SPACE IBIZA - THE WORLDTOUR @ CUBIC

Partyscene Redactie | 3 januari 2002
headlines


De hype rondom dit event is al weken lang het gesprek van de dag in de partyscene. Spaceis de meest geroemde ‘after-hours’ club ter wereld. Vandaag de dag geniet SPACE van een unieke status in de dance scene. Feestgangers over de hele wereld vliegen naar Ibiza om alleen het openings- en sluitingsfeest van SPACE mee te mogen maken.

Er is een Ibiza legende, die stelt dat wanneer SPACE haar deuren opent Ibiza zich ontpopt tot een waar feesteiland. Als SPACE haar deuren echter weer sluit na het laatste sluitingsfeest, dan betekend dat het einde van wederom een wilde, hete zomer. Een bezoek aan SPACE staat gelijk aan een absoluut unieke ervaring. Niet voor niets werd de club onlangs uitgeroepen tot ‘World’s Best Club’ door het trendy mode magazine ‘The Face’. Dezelfde eer viel de club ten deel tijdens de prestigieuze Dancestar Awards 2001. Het afgelopen jaar heeft SPACE een wereldtour gemaakt en daarbij heeft de club plaatsen bezocht zoals Miami, New York, San Francisco, Parijs, Brussel, Cairo, Hong Kong en Tokio. Het ‘stylish clubbing’ concept van SPACE was een groot succes in al deze plaatsen. Nu zal SPACE een aantal events organiseren in Amsterdam in samenwerking met CUBIC.

De ‘Balearic sound’ en het unieke SPACE sfeertje zullen in deze top locatie gecreëerd worden. Om dit te bewerkstelligen, heeft SPACE een aantal van haar beste residents uitgenodigd voor het event op 1 maart en zij zullen de Ibiza vibe met zich meebrengen. De ‘Terrace Room’ zal haar deuren openen voor niemand minder dan Jose de Divina en Jonathan Ulysses. Meneer Hardsoul zelf, Roog, zal deze twee fantastische SPACE residents vergezellen. Bovendien zal Barbara King verassend uit de hoek komen met een live optreden.

In de ‘Back Room’ staat één van de grootste talenten die ons land ooit heeft gekend, namelijk Benny Rodrigues. Hij zal worden bijgestaan door Tania Vulkano en Reche, die voor de speciale Ibiza vibe zullen zorgen. De lounge is het domein van Victor Coral (Rush @ Escape) en Bram van der Loo, die een funky, maar ontspannen sfeertje zullen creëren. Zorg dat je er bij bent, wanneer SPACE IBIZA de aftrap geeft van haar residency @ CUBIC.

Jij kunt er bij zijn. Kijk in "WINNEN" wat je moet doen.

(toegevoegd:27-02-2002/13:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws