TeQnology

Partyscene Redactie | 25 februari 2002
headlines



Voor het eerst had het succesvolle Q-dance een technofeest op de agenda gezet. De line-up loog er niet om. Namen als Luke Slater, Chris Liebing, Miss Djax en Marco Bailey wisten ons zonder moeite naar de Heineken Music Hall te lokken.



Van tevoren was al bekend geworden dat het evenement volledig uitverkocht was. Dit was ook direct terug te zien aan de rij mensen voor de deur. Gelukkig (dat dacht ik toen ik de rij zag) stonden wij op de gastenlijst. Ik had voor het gemak mijn jas in de auto gelaten want ik heb het nooit zo op garderobes op grote evenementen. Mijn god wat heb ik daar een spijt van gehad zeg. We hadden namelijk gehoopt (verwacht) snel binnen te zijn maar daar werd niet echt aan meegewerkt door de mensen aan de deur.
Eerst werd door een kiertje van de deur je naam gevraagd. Vervolgens ging de deur weer dicht en werd er gekeken of je daadwerkelijk op de lijst stond. Pas dan mocht je naar binnen en werd je gefouilleerd. Omdat de rij nou niet bepaald recht was en de deur voor ons precies naar de verkeerde kant opende duurde het bijna een uur voordat we binnen waren. Ik had trouwens de indruk dat de rij voor de mensen met een kaartje wel snel opgelost was.

Lees verder in de partyreport...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws