Young Urbans present de Estoy Caliènte Club

Partyscene Redactie | 21 februari 2002
headlines


"Ik waan me, tijdens een zwoele zomeravond, in de meest roeruchte nachtclub van Brazilië. Ik verlaat de sfeervolle lounge en ga, al nippend aan een cocktail, op zoek naar vuur om m'n Havana handmade te ontsteken. Ik begeef me richting de dansvloer, als ik word gegrepen door de intens sensuele atmosfeer. De ritmische klanken beroeren mij dusdanig dat het kriebelt van binnen. Dansen! Uitdagende blikken reiken mij, maar er is er maar één die mijn aandacht opzuigt. Een vrouw, die je in je stoutste dromen tegenkomt, animeert het publiek en bereikt al dansend op de golven van het geluid haar climax. Dit is voor mij het ultieme genieten, dit is Estoy Caliènte Club.", zo begint het persbericht van deze bijzondere avond in Nighttown. We belden voor meer info.

Toen Nighttown het marketingcommunicatieburo Young Urbans benaderde om een avond te organiseren in de Basement werd er door de leden, Jerome en Jim, direct enthousiast gereageerd. Het brainstormen kon beginnen. “We waren aan het lezen in een blaadje gericht op Brazilië en Zuid-Amerika,” aldus Jerome, “Toen kwamen we op het idee om een er een Zuid-Amerikaanse nachtclub van te maken.” De Basement zal geheel in het teken staan van Estoy Caliènte Club wat letterlijk ‘Ik ben geil Club’ betekend. Hoewel de naam veelbelovend is zal de avond stijlvol verlopen. “De naam licht gewoon lekker in de mond, het wordt absoluut geen ranzige boel,” zegt Jerome. De avond gaat muzikaal de kant op van soulfulle en sexy houser. Een warme aankleding, mooie danseressen, flinke Havana's en een cocktailbar zullen je direct in de Zuid-Amerikaanse sferen brengen. Yerome: “Gezelligheid en intimiteit staan voorop.”

In de grote zaal zal Benny Rodriguez zijn beats combineren met een ander geluid. Gedurende zijn set zal hij begeleid worden door twee violisten van Het Rotterdams Conservatorium. Jong talent, met van beide kanten een grote liefde voor muziek, zal samen voor een veelbelovende avond zorgen. Funky house en groovy techno zullen op deze manier een klassiek tintje krijgen.
Ook Erick E zal deze avond achter de draaitafels staan om zijn sound ten gehore te brengen.

De deuren zullen om 23.00 uur open gaan en kaarten zijn 12 euro. Voor leden zal er 10 euro worden gerekend.

(toegevoegd:21-02-2002/12:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws