Loose Club presenteert MIND:FORM

Partyscene Redactie | 21 februari 2002
headlines


Een groep vrienden met dezelfde interesses, dezelfde behoefte om op een bepaalde plaats samen te komen en om lol te hebben. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: het verspreiden van muziek en cultuur. DJ’s Deetron, Danilo Vigorito, Estroe, Jeff&Dexon en Rino Cerrone staan deze avond op het menu. Deze laatste bedacht in 1999 dat je het zonder eigen label niet zou redden in de internationale muziekwereld. Rillis (ri'li:s) werd geboren. Een eigen onafhankelijke label.

Ri’li:s staat voor release en is alleen gerelateerd tot het muzikale concept van het label zelf. “To make working instruments for dj’s, that is releases.” Het idee om 10 limtited en untitled edities uit te brengen veranderende snel. De speciale edities volgden elkaar snel op. Verschillende individuen, met verschillende rollen en gedachten dragen allemaal een steentje bij de ontwikkeling van de groep. De groep groeit continue. Nieuwe leden met positieve energie maken het mogelijk om een droom te realiseren: Loose Club.


Het feest begint om 23.00 uur en zal tot in de late uurtjes (of juist vroege?) doorgaan. Om 08.00 uur zal de lichtschakelaar in de Waakzaamheid worden omgezet.

(toegevoegd:21-02-2002/11:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws