Link Organisations presents Hype

Partyscene Redactie | 20 februari 2002
headlines


Link bestaat uit 6 enthousiaste mensen met allemaal dezelfde doelstelling: Het organiseren van sfeervolle, volwassen en kwalitatief hoogstaande clubavonden.De avonden zullen beginnen met rustige, groovy, en sfeervolle deephouse/garage. Daarna zal er naar een stevigere progressive house worden toegewerkt. Link heeft voor deze combinatie gekozen om het publiek niet te beperken tot één stijl.

Het jongste talent van Rotterdam, Benny Rodrigues, zal samen met Jani, Quinten de Rozario ft. Jessie K, Peddo en Ed Brown de avond gaan invullen. Deephouse garage zal in de loop van de avond over gaan in progressive house.
Benny Roderigues, onder andere bekend van NoW&WoW en Cubic, is hèt opkomend talent van Nederland. Het zal dan ook niet lang duren voordat deze rising star internationaal zal doorbreken. Samen met Joost van Bellen is hij verantwoordelijk voor de dubbelaar van NoW&WoW. Op disc 1 zal zijn smaakvolle combinatie van funky house en groovy techno te beluisteren zijn. Ook Jani heeft zijn eerste mix-cd uitgebracht. Bekend van Impulz, Dance Valley, Mysterland en Sensation zal ook hij 23 februari ’02 zijn sound in de Waakzaamheid ten gehore brengen. Zijn draaistijl omvat alles binnen de club, funk en filtergrooves.

Deuren zullen om 23.00 uur open gaan. Kaartjes: 15 euro.

Interesse in kaartjes? Kijk dan snel in "WINNEN".

(toegevoegd:20-02-2002/10:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws