Plump dj’s @ Café d’anvers

Partyscene Redactie | 14 februari 2002
headlines



In Engeland is het al razend populair en langzamerhand beginnen ze er op het vasteland ook warm voor te lopen. Vrijdag 8 februari stonden in Café d’anvers een van de grootste namen van dit genre op het programma: de Plump dj’s.

Voor het grote publiek brak dit duo bestaande uit Lee Rous en Andy Gardner pas echt door toen ze een mixcompilatie voor het tijdschrift Mixmag hadden gemaakt. Dit betekende een record voor Mixmag, omdat er 140.000 exemplaren van die editie verkocht werden. Ook hun albums , A Plump Night Out en Urban Underground, bleken grote successen.

De verwachtingen waren hooggespannen omdat veel mensen de moeite hadden genomen van ver naar Antwerpen te komen. Er waren naast de Antwerpenaren zelf, mensen uit Wallonië/Nederland en zelfs Frankrijk naar Café d’anvers afgereisd om dit duo te aanschouwen. Café d’anvers is altijd 1 van mijn favoriete clubs geweest. Deze club is nl. gevestigd in een oud pakhuis midden in het Schipperskwartier (hoerenbuurt van Antwerpen) en heeft daardoor echt een underground karakter. Daarnaast is de muziek er altijd van topkwaliteit en zorgen ze dat er altijd een sfeervol publiek binnen is. Ook vrijdag was het weer top.[PIC2]

Wil je weten hoe de avond zal verlopen? Ga dan naar "PARTYREPORTS"

(toegevoegd:14-02-2002/16:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws