Erick E in Atlantis Alkmaar

Partyscene Redactie | 13 februari 2002
headlines

Bij aankomst in Atlantis werd ik snel en vriendelijk geholpen bij de garderobe. In de beneden zaal aangekomen stond Erick E inderdaad al vanaf 22.00 uur te draaien. Aan de bar stonden slechts twintig mensen. Ik besloot om iets te bestellen aan de bar. In Atlantis worden tenminste niet van die krankzinnig hoge drankprijzen gerekend. Langzaam kwamen er meer mensen binnen en werd de zaal drukker.

Erick E draaide Deep House en niet zoals ik van hem gewend ben. Er werd mij verteld dat Erick E zich de laatste tijd steeds meer gaat bezig houden met deze Amerikaanse sound. Voor mij was het even wennen omdat ik een avond vol funky club muziek had verwacht. Maar al snel bevond ook ik me op de dansvloer. De zaal was inmiddels aardig vol gelopen. Ook de lichten waren naar mijn mening verbeterd, er werd meer gebruik gemaakt van mooie, volle en warme kleuren.

Om 01.30 gooide Erick E de muziek stil en keek ik verbijsterd op met de vraag of het al afgelopen was? Dit was niet het geval: Erick E ging de tempo opbouwen en begon wat meer te draaien zoals ik van hem daarvoor was gewend! Clubbie en lekker up-tempo! Helaas ging ook het laatste half uurtje voorbij en werd mij om 2.05 vriendelijk gevraagd of ik mijn jas bij de garderobe wilde ophalen. Niet verkeerd om een vrijdag avond te stappen in Alkmaar. Een lange dj-set en toch nog vroeg thuis….

Tekst: Ken van den Broek.

(toegevoegd:13-02-2002/14:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws