Chris Fortier maakt Earth gevoel los

Partyscene Redactie | 2 december 2002
headlines

Ruim na zessen kwam die onstuimige nacht tot een einde. Dat was ook de reden dat Chris Fortier nu relatief snel weer geprogrammeerd stond, de verwachtingen waren dus hoog gespannen.

Earth Talent competition winnaar Bennoit had de eer de avond te beginnen, en ondanks dat hij voor een vrij lege zaal stond te draaien liet hij bij velen een diepe indruk achter. Voor een beginnende dj die voor het eerst echt een grote kans krijgt, en dan zo'n set neer zet, daar kun je alleen maar diep respect voor hebben. Op een paar minieme mixoneffenheden na zat de set heel degelijk in elkaar en bracht met erg volwassen platen de enkele reeds aanwezige bezoekers toch al op de dansvloer.

De kleine zaal werd gehost door DEEP Records, Jerry trapte af rond middernacht af in de leuk aangeklede zaal. Hij zette een degelijke set neer die een goede opwarmer was voor de rest van de avond. Maar Andy Jarrod, die Jerry opvolgde, zette de meest indrukwekkende set neer in de kleine zaal. Zijn set kan het beste beschreven worden als progressieve house, een sound die er in ieder geval voor zorgde dat volle kleine zaal lekker uit zijn dak ging. Hoewel Andy op dit moment nog niet zo heel erg bekend is, blijft het iemand om in de gaten te houden aangezien hij elke keer verrast met steengoede sets. Zowel in de kleine zaal als in de Max was het geluid prima in orde, iets wat toch vrij essentieel is om progressive vol tot zijn recht te doen komen. Het was goed druk, niet te druk dat je niet meer kunt dansen maar wel zo druk dat het overal goed gevuld is.

De man van de avond was zoals verwacht Chris Fortier. De kleine Amerikaan wist in no-time de grote zaal naar zijn hand te zetten, het publiek ging helemaal los en het echte Earth gevoel kwam bij iedereen weer boven zetten. De vrij ingetogen Chris Fortier had dan ook de hele avond een vette smile op zijn gezicht en wou wederom veel langer doorgaan dan het kwartier dat hij kreeg van de Melkweg crew, jammer dat hij niet meer tijd kreeg want hij had nog aardig wat vuurwerk in zich zitten.

(toegevoegd:12-02-2002/10:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws