Hollywood in The Q

Partyscene Redactie | 2 augustus 2002
headlines


Een leuke bijkomstigheid is dat er vanwege carnaval geen sluitingstijden voor de horeca zijn. Feestgangers kunnen lekker lang doorgaan in The Q.

Het carnavalweekend wordt vanavond geopend met de eerste editie van Hollywood.
Het is een concept waar uplifting house music wordt gedraaid en gepaard gaat met een vleugje erotiek. Resident Dj Zagros nodigt elke tweede vrijdag van de maand diverse bekende en goede upcoming dj’s uit die hun kunnen laten zien en horen. Zo zal vanavond Nick K. zorgen voor combinatie van soulfull techhouse en pumping trance. Deze dj is bekend van zijn residentie in de bekende Rotterdamse club Nighttown en zijn producties op de bekende Tsunami label. Dj's als Marcello, Mark van Dale en Dimitri staan op de agenda voor de komende Hollywood party’s.
Maar er is dit weekend nog meer in de Sassendonkse (Zwolse) club. Want morgenavond kan er maar liefst tot zeven uur in de ochtend worden doorgefeest. De bezoekers van de vaste clubavond worden dan getrakteerd op een avond vol met de beste progressive en techhouse tijdens Club Q. De line-up liegt er wederom niet om op deze extra lange clubavond. Naast de resident DJ’s; Treble, Zagros, Pacific en Quintin is The Q er trots op om de jonge en zeer talentvolle Alex O’Rion voor de derde keer te ontvangen.

Hollywood begint om 22.00 gaat door tot 5.00 uur zaterdagochtend en kost de bezoeker € 5.

Club Q opent zijn deuren om 22.00 gaat door tot 7.00 uur zondagochtend en kost de bezoeker € 9.

(toegevoegd:08-02-2002/15:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws