Week-end-up-2-date

Partyscene Redactie | 2 augustus 2002
headlines



Dj’s Pete Tong en Yousef Lottie zullen in het kader van World DJ Day participeren aan een parachutesprong. De waaghalzen zullen op 5 maart in de buurt van Leeds uit het toestel springen.

Wegens groot succes van vorig jaar zal Fatboy Slim deze zomer weer een beachparty geven op het strand van Brighton. Het is de bedoeling dat de Brighton beachparty een jaarlijkse attractie wordt. Vorig jaar trok dit kosteloze evenement ruim 40.000 bezoekers. Fatboy heeft zijn set vastgelegd en zal Live From Brighton Beach op 25 februari uitbrengen op CD

Maxi Jazz herstelt voorspoedig van het auto-ongeluk waar hij werd. De man volgt een straf revalidatieprogramma zodat hij volgende maan weer als vanouds op het podium kan staan. Dus de Nederlandse fans hoeven (voorlopig) niets te vrezen. Het geplande concert op 7 maart in Ahoy en op Pinkpop staan vast.

De Nederlander Armin van Buuren draait zaterdag 9 februari een 4 uur durende set op Gatecrasher. Armin wordt vergezeld door collega dj’s Matt Hardwick, Nick Riley en dj Gee.

Ben Stiller’s film “Zoolander” mag in Singapore niet vertoond worden. De film bevat een scene waarin de Maleisische Minister President vermoordt dreigt te worden vanwege zijn negatieve invloed op de mode-industrie. De film heeft de Maleisische bioscopen nooit gehaald, in Nederland was de film een regelrechte flop.

Vandaag beginnen de Olympische Winterspelen. De lekkerste schaatster van Salt Lake City komt notabele uit Friesland, en kunnen we naast haar schaatsoptredens ook bewonderen in één van Neerlands populairste mannenbladen. Tonny de Jong’s naaktsessie is volgende maand te bewonderen in de Playboy. Alvast een voorproefje.


(toegevoegd:08-02-2002/14:49)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws