Labelland ontvangt in Maart F Communications, Blueprint en Zephon’s Mom

Partyscene Redactie | 2 januari 2002
headlines


De drie labels die dit keer het land vullen zijn F Communications, Blueprint en Zephon’s Mom. Van F Communications zullen Jori Hulkkonen, Llorca feat. Ladybird, Aqua Bassino (live) en het F Com Giants DJ Team aanwezig zijn. F Com is waarschijnlijk het meest bekende dancelabel van Frankrijk. Opgericht door Laurent Garnier en Eric Morand in een periode dat het concept “Franse dance” volledig onbekend was in de rest van de wereld, heeft het label zich opgewerkt tot een breed spectrum aan artiesten die allen kwalitatief hoogstaande elektronische muziek maken.
Blueprint werd in 1996 opgericht door de vrienden James Ruskin en Richard Polson. Het label vertegenwoordigd een technosound op de rand van progressive. Dj’s namens Blueprint zijn naast Ruskin, Oliver Ho en 56 D Maverick (live).
Tenslotte maakt het Nederlandse label Zephon’s Mom haar opwachting. Dit label werd eind jaren negentig opgericht door Steven de Peven (Alias Poeh). Dj’s zijn Alias Poeh, Aardvarck en Kid Sublime.
Labelland wordt 1 maart in de Melkweg in Amsterdam gehouden. Kaarten kosten € 15,-. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan.

(toegevoegd:01-02-2002/11:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws