Nieuwe editie van spraakmakend Motel Mozaïque

Partyscene Redactie | 31 januari 2002
headlines


De artiesten en het publiek zijn te gast in het Motel, dat een rijk en veelkleurig mozaïque aan verschillende kunstdisciplines toont. De artiesten worden uitgedaagd onbekende, nieuwe en bijzondere programma’s te maken, waarbij zij fungeren als gastprogrammeur, inspirator en gezicht van Motel Mozaïque.

De eerste editie van 2002 vindt plaats op 5 en 6 april in, wederom, de Rotterdamse Schouwburg, TENT. en Nighttown. Ook deze editie kan er weer kunstzinnig overnacht worden en ditmaal in voor het publiek persoonlijk ontworpen bedden. Het Capsule Hotel staat dit jaar ook weer gereed, naast andere unieke beslaapbare kunstwerken.

Dit jaar is er in het Motel een exclusief optreden van de felbegeerde Schotse formatie Belle & Sebastian. Veelzijdig kunstenaar Billy Childish en nieuwe, opkomende namen als Chocolate Genius, David Kitt, Four Tet en Baby John zijn in het Motel te gast. Uiteraard hebben we ook een aantal vaste Motelgasten als bijvoorbeeld het spectaculaire theatergezelschap Kung Fu weer op het programma staan. The Centenarian zal zorgen voor onverwachte momenten in hun interactieve kunstwerk.

Op dit moment wordt door Dré Wapenaar zelf hard gewerkt om drie, door hem ontworpen, druppelvormige boomtenten naar Motel Mozaïque te krijgen, zodat ook daar een nacht in kan worden doorgebracht door de gasten van het Motel. Om de gasten optimaal van dienst te zijn, is er vervoer tussen de verschillende locaties en kunnen de overnachtende Motelgasten een ludiek ontbijt tegemoet zien.

(toegevoegd:31-01-2002/11:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws