DJ Fanclub weet het nu zeker: De TEST bewijst het!

Partyscene Redactie | 29 januari 2002
headlines





Behalve de alles omvattende en zeer uitgebreide TEST van de firma Meubelstukken welke was opgezet teneinde te kijken of die “Nieuwe” locatie waar zij op 09-02-2002 hunner officiële grande opening zullen houden van de wekelijkse avond, ZIN geheten, OK is, zal ik ook eens gaan TEST-en hoe het nu zit met dat “oranje” gevoel van de “onderdanen” ten overstaan van het aankomende feest ter ere van de bruiloft van onze kroonprins Willem Alexander van Oranje Nassau met zijn verloofde Maxima. (Shit, wat een lange kut-ZIN!)
Over die twee testen straks meer.

Eerst: de “PASJES” TEST:

Allereerst de jaarlijkse TEST van “Het doorlopende Entree Bewijs van Paradiso”. Dit jaar viel het pasje (pasje?) voor 2002 reeds in januari in de bus. Dat is zeer opmerkelijk, aangezien de voorgaande jaren, dit pasje (toen waren het nog pasjes...) meestal pas in Februari/maart de brievenbus bereikte. Per uitzondering zelfs pas in april, zodat zo’n jaarpas toch wel een beetje op een-april-grap begon te lijken. 3 jaar geleden zag het er uit als een pasje. Dat wil zeggen; het zag er uit als een ANWB lidmaatschapskaart. Wel handig eigenlijk! Suffers onder ons probeerden Wegenwachthulp te krijgen met het Paradiso pasje (Dat ging niet...), anderen wilden Paradiso in met het ANWB-pasje wat juist wel vaak lukte...! Het jaar daarop kwam Paradiso met het zogenaamde “spiegeltje”. Dat was een bezoekers pasje wat erg leek op een spiegeltje.... Tja, ik weet het niet; Is hier sprake van “uitlokking”? Neen, want onder het spiegelende vlak stond duidelijk geschreven: “MISBRUIK WORD GESTRAFT”.

Misbruik van een spiegelend pasje? Vorig jaar ging Paradiso de moderne tijd in met een pasje met computerdata. Je kon dat pasje in je computer stoppen (waar normaal een CD-rom in gaat en waar je vervolgens op je scherm kon aflezen hoeveel seconden het pasje nog geldig was. Hij telde af tot 2002 00.00 uur precies. (Heb dus nu 3 weken met een ongeldig pasje rondgelopen) Enfin, ding in computer gestopt, computer staat op tilt, pasje wil er niet meer uit en computer weggebracht voor reparatie... (En het pasje kwam er in stukjes uit...) Gelukkig grijpt Paradiso dit jaar weer naar het oude vertrouwde analoge. Vinyl! Ja, ja, beste lezertjes, die grote zwarte data schijven van vroeger. De zelfde platen waar de “moderne” DJ nog steeds zijn geluid van af haalt! Mooi? Ja, mooi! Helaas paste hij niet door de brievenbus en heeft de postbode hem dubbel moeten vouwen om het pasje door de brievenbus te krijgen, het geen de geluidskwaliteit niet ten goede komt. De hoes is nog steeds wel goed te lezen. Hier staan alle namen op van artiesten die ooit in Paradiso hebben opgetreden. Ondergetekende staat er ook op; ingeklemd tussen 100% Isis en Wannabe a Star! (Een mooiere plaats op de hoes kan ik niet bedenken!) Dus conclusie: Zo gesandwiched tussen deze meiden, neem ik het formaat van het pasje graag voor lief!

DE “ZIN-ToTest” TEST:

Over de “ZIN-ToTest” avond wil ik wat korter zijn; Dat was een Test avond dus daar mogen dingen een beetje mis gaan! Vraag ! Op het door de organisatie uitgedeelde vragenformulier stond als eerste vraag: “Hoe werkt de garderobe?”. Daar kon je op antwoorden: “Geweldig, goed of slecht.” Het antwoord “NIET” ontbrak in het rijtje antwoorden... Kortom als je de tijd die je nodig had om binnen te komen optelt bij de tijd die je kwijt was om je jas op te hangen en de tijd die je vervolgens nodig hebt om je jas weer op te halen, daar weer bij telt, heb je niet genoeg tijd over om het TEST-formulier in te vullen... Maar, nogmaals deze avond was op zich zelf een TEST en je zult zien dat over 2 weken op de 9de febr. het allemaal op rolletjes loopt, daar in Oost!
(We hadden diverse foto’s van rijen wachtenden binnen en buiten, maar dat ziet er zo saai uit, dus die plaatsen we niet, dat zou een foutief beeld geven. Het was er namelijk beregezellig, met gratis hapjes, en alles. Prachtige lieve TEST-s’ door meneer Piek, zeer schone toiletten! etc...)
Wat er later in de nacht nog allemaal is afge-TEST... wil ik het hier nu ff niet over hebben...

De “ORANJE”-TEST:

Afgelopen nacht heb ik me stiekem op pad begeven. Gewapend met camera op zoek naar dat echte “Oranje gevoel”! Nou, dat zit wel goed! Sinds Albert Heijn zijn plastic tasjes Oranje heeft gemaakt, geven die tasjes een vrolijk beeld in de straat. Ze duiken overal op. In struiken, bomen en in portieken. Erg fraai! Ook het merk Porsche wilde niet achter blijven. Duitsland heeft een reputatie op te houden, als het om Oranje trouwpartijtjes gaat! Zij kwamen dan ook met een speciale trouweditie!

Het allerfraaiste staaltje van Oranje liefde zijn wel de Royal-publieke-toiletten. (Vlak overigens deze site ook niet uit..., wat dat ORANJE-gevoel betreft... Jezus, wat een ORANJE site is dit...) Overal langs de route (a.s. zaterdag) zullen Oranje “gabber” toiletten komen staan, zodat Willem niet tegen een boom hoeft te gaan staan pissen als hij een pilsje te veel op heeft. Dat het hier niet om ordinaire urinoirs gaat, maar om multi-purpose-pis-bakken is wel zo aardig voor Maxima...:

WANT DIE KAN ER OOK WAT VAN...: ZEIKEN!!!
(“Hij is een beetje dom...”)

Genoeg gezeken...
Ik wil ook naar VUT-land!

DJ Jack Undercover

Kijk en luister-TIP:
Luister vanavond (elke dinsdag) naar: VIP-sesions van Mick boskamp van 20.00 tot 22.00 uur op de kabel (Amsterdam e.o.) en kijk naar het programma Party Crash op V8 om 23.00 uur (Marcello’s 20 jarig DJ jubileum feest in Chemistry! Tevens een oproep om te gaan STEMMEN voor die Gouden Kabouter Awards)

(toegevoegd:29-01-2002/15:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws