DJ Tiësto winnaar van Zilveren Harp

Partyscene Redactie | 29 januari 2002
headlines



Afgelopen zaterdag was Tiësto nog te gast in het TMF programma ‘Club Delicious’ waar Jeroen Post zulke onwaarschijnlijke domme vragen stelde dat we serieus moeten gaan twijfelen aan de geestelijke vermogens van deze videojock. “Jaaa… die Chemical Brothers dat vind ik echt, eeeh, ja dat zijn toch de beginners, eeehhh met de Prodigy, maar het is zo hard wat ze soms doen. Toch? Vind je niet?” Tiësto reageerde door zwijgzaam naar het draaiboek te staren.
Hopelijk gaat hij woensdag 27 februari een leukere avond tegemoet want dan worden de Zilveren Harpen uitgereikt in de Heineken Music Hall. Tiësto krijgt de Zilveren Harp ‘als aanmoedigingsprijs bedoeld voor veelbelovende scheppende en/of uitvoerende kunstenaars die reeds op succesvolle wijze hebben bijgedragen aan de promotie van muziek en teksten van Nederlandse componisten en auteurs.’ Zo meldt het persbericht.
De Zilveren Harp wordt uitgereikt door Conamus, de instantie die binnen en buiten Nederland ondersteuning biedt aan Nederlandse lichte muziek, in samenwerking met Buma, de vereniging van Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers.
Het Harpen Gala wordt zaterdag 2 maart door de TROS op Nederland 2 uitgezonden. Tiësto zal vast erg blij zijn dat de heren en dames van Conamus zo veel in hem zien dat ze hem de ‘aanmoedigingsprijs’ gunnen. Hij staat tenslotte nog maar op de zesde plaats in de DJ Mag top 100, net boven Carl Cox.

(toegevoegd:29-01-2002/10:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws