Hotel Arena opent TONIGHT

Partyscene Redactie | 28 januari 2002
headlines


De echte primeur had het Lucky People Center op 20 december en afgelopen weekend werd de opening van de nieuwe zaterdagavond van Joost van Bellen en consorten in TONIGHT gehouden. Maar 7 februari begint de nieuwe club met haar echte programmering.
Wat kunnen we verwachten? TONIGHT beschikt na de verbouwing over twee zalen, room 011 en room 12. Room 011 bevindt zich in de oude kapel. Hiervan is de gaanderij hersteld waardoor een vide is ontstaan. De twee verdiepingen van room 011 bestaan uit een ruime dansvloer, twee bars en een ruimte om te chillen. De tweede ruimte, room 012, is nieuw aangebouwd. Hier opnieuw een dansvloer met uiitzicht op de binnentuin van Hotel Arena.
De nieuwe programmering bestaat uit drie vaste clubavonden, van donderdag tot en met zaterdag. Players Inc. Zal het weekend gaan inluiden op de donderdag. Vanaf 19.00 uur zijn bezoekers welkom in TODRINK, waar ze zich kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Players Inc. zal iedere donderdag invullen aan de hand van thema’s als kitchen, gallery of laughter. Acts worden verzorgt door de chefkoks, kunstenaars en modeontwerpers. Qua dj’s zal Players Inc. putten uit het internationale reservoir van dj-helden met een ‘attitude’.
De vrijdagen zijn in handen van Bart Thimbles onder de naam Gloria. Hier zal voornamelijk warme soul, pittige funk en zwoele house gedraaid worden. Voor eigenzinnige sets kun je in room 012 terecht.
Elke zaterdag brengt Joost van Bellen’s Meubelstukken de avond ZIN. Met in room 011 deephouse, garage en meer. In room 012 wordt eclectisch geprogrammeerd. Iedere week is daar ruimte voor een totaal nieuw feestje vol dj’s, theatrale acts, mode, kunst en ander vliegwerk. De volledige programmering is terug te lezen op www.hotelarena.nl.

(toegevoegd:28-01-2002/12:39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws