Elf dagen afterparties in Off_Corso

Partyscene Redactie | 23 januari 2002
headlines


De ware diehards kunnen hun hart weer ophalen de komende elf dagen. Woensdag 23 januari gaat het 31e Internationale Film Festival Rotterdam (IFFR) van start en stopt pas 11 dagen later. Dat betekent elf dagenlang elke nacht top feesten tot diep in de nacht.

Geen betere plek om na de film bij te komen, of juist lekker te dansen, dan de voormalige Corso bioscoop aan de Kruiskade te Rotterdam die is omgetoverd tot multimedia lounge. Vanaf 18.00 uur kun je hier tijdens het Festival een hapje eten, vanaf 20.00 genieten van films en videokunst en vanaf 23.30 dansen in de Main Hall of relaxen in de lounge.

Floorfillers brengt 9 dagen lang vet programma met grote namen als REAL(do 24 en 31 jan.), Sebastian Leger en Marnix ( zo 27 jan.), DJ Clyde en Le Funkubine (di 29 jan.) en Rotterdamse superhits als Dandy Dave’s Supersoul Show (wo 23 jan.) en de Rotterdamsche Knakendisco (wo 30 jan.).
De vrijdagen staan met Alliance Sociale en Supersonik zoals gewoonlijk in het teken van Fertile grounds (check www.fertilegrounds.nl).
Maandag 28 januari pakt Fertile grounds verder uit met een special featuring KC the funkaholic en King Britt..... Met dit strakke programma zorgt Off_Corso ervoor dat het IFFR ook ’s-nachts een waardige invulling krijgt.

Het hele programma, aangevuld door VJ’s verzorgd door Off_Corso, voor de speciale Filmfestival prijs van slechts 1 Euro*. Geen gedoe met filmkaartjes en R/V passen; iedereen is welkom!

Kruiskade 22 (Next to the Luxor cinema, opposite of the Hilton).
Daily afterparties and great food from 18.00 hrs in the main hall and lounge
Support fee: Euro 1,00*.
(voor meer informatie, check www.off-corso.nl of mail naar info@off-corso.nl)

(toegevoegd:23-01-2002/12:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws