Club The Groove sluit haar deuren

Partyscene Redactie | 21 januari 2002
headlines


Het zal een gemis zijn voor de inwoners van de studentenstad Groningen. De enige respectabele danceclub van de stad in het Noorden sluit aankomend weekend de deuren. The Groove is volgens de exploitant in de huidige vorm ‘uitgewerkt’. Daarom is ervoor gekozen om na vijf jaar te stoppen.
Ter gelegenheid van de sluiting zal zaterdag 26 januari in het teken staan van ''THE FINAL'' met de vaste dj's C&P GROOVE CREW (DJ STYLUS EN DJ PEDRO) en een gast dj. De deuren gaan voor de laatste keer open om 23.00 uur en sluiten om 12.00 uur. De entree is slechts € 5,00 (incl. garderobe).
In plaats van de gelegenheid komt een nieuwe tent waar zowel gegeten als gedanst kan gaan worden. Volgens de nieuwe eigenaar wordt het ‘modern en gezellig’. Verder weet hij te melden dat voor de inrichting de architecten zijn aangetrokken die ook het Amsterdamse restaurant Mme. Jeannette hebben aangekleed. Doordeweeks kun je dansclassics verwachten en op zondag groovy clubhouse in de stijl van Roog. De naam van de plaatsvervanger van Club The Groove is nog niet bekend.

(toegevoegd:21-01-2002/14:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws