World DJ Day update

Partyscene Redactie | 21 januari 2002
headlines


Deelnemers aan de World DJ Day zijn dj’s als o.a. Pete Tong, Danny Tenaglia, Sasha, Dave Seaman, Seb Fontaine, Paul Oakenfold, Carl Cox, Paul Van Dyk, Tim Westwood, Sister Bliss, DJ Tïesto, DJ Jean, Benny Rodriguez, DJ Jurgen, DJ Dimitri, DJ Roog, Laidback Luke, Johan Gielen, DJ Remy, DJ Cross, Ferry Corsten, Michel de Hey en Lucien Foort.
Onder het motto dat ‘de dancescene hen veel gegeven heeft, en dat het nu maar eens tijd is om iets terug te doen’ hebben zij alle dj’s op de wereld opgeroepen voor een dag hun verdiensten ter beschikking te stellen aan het goede doel. De Engelse muziektherapie instelling Nordoff-Robbins draagt zorg voor de verdeling van de ingezamelde gelden.
De dj’s die hier aan mee kunnen doen zijn niet alleen de grote namen maar ook minder bekende cafe-dj’s. Inmiddels is ook in Nederland dit initiatief overgenomen. Wessel van Diepen is de afgelopen weken een belronde begonnen in zijn dichtbeluisterde radioshow ‘Van Diepen’s Dance Department’ waar hij bekende Nederlandse dj’s confronteerd met de vraag of ‘ze mee willen doen.’ Tot nu heeft nog geen enkele dj geweigerd.

(toegevoegd:21-01-2002/13:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws