Richard en Thimbles op Chemistry

Partyscene Redactie | 17 januari 2002
headlinesNog ruim een week te gaan en dan staat Chemistry geheel in het teken van Marcello. De man zit dan 20 jaar in het roemrijke dj-vak en zal voor friends and fans een feestelijke twaalf-uur durende set voorschotelen. Voorlopig is het nog niet zover en doen we het aanstaande zaterdag eerst met twee andere draaitafelmeesters, Richard en Thimbles.

Richard's doorbraak begon in maart '96 toen hij samen met dj Ken op RoXY's Hi-Tec Soul Movement stond. Al snel kreeg Richard in de Roxy zijn eigen (vrijdag)avond genaamd "Real Audio". Na de tragische afloop van de club vonden we de man enkele jaren later terug als resident van Club Risk. Richard staat bekend als strakke mixer en zal dit zaterdag de 19e zonder twijfel bewijzen.

Thimbles is het brein achter "Therapy Records" dat al vele goede artiesten kent. Zijn hedendaagse draaistijl is US-garage getint bestaande uit veel mooie vocalen en gelikte beats. Een leuke combinatie op Chemistry dus. De avond duurt van 23:00 uur tot 06:00 uur en kost je 14 Euro.

(toegevoegd:17-01-2002/12:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws