DJ Fanclub duikt (alweer?) onder!

Partyscene Redactie | 15 januari 2002
headlines
Ja, beste lezers, u leest het goed: “DJ Fanclub duikt onder!”
“Alweer?” hoor ik u denken? “Ja, alweer!” Deze keer echter niet vanwege boze DJ’s (Jean?) die het beu zijn dat de waarheid omtrent hun doen en laten openbaar gemaakt wordt. Ook zijn we niet ondergedoken wegens dreigementen van party-organisatoren (Luts?) die niet tegen een eerlijke recensie kunnen, maar het onderduiken heeft een andere reden.

We zijn afgelopen weekend ijlings naar het buitenland vertrokken omdat het ons in Holland te heet onder de voeten werd. Van diverse kanten werd ons duidelijk gemaakt dat we niet meer welkom waren in ons eigen landje. Welke diverse kanten en met welke reden?

Luister en huiver:
SPROOKJE?
Toen lang, lang geleden er nog geen internet bestond waren er al wel verkiezingen. Verkiezingen in de trant van: “Wie is het mooiste meisje van het land?”. Deze vraag werd bij voorkeur aan een spiegel gesteld. Vervolgens werd die vraag naar eer en geweten door deze spiegel beantwoord en klaar was Kees (Sneeuwwitje in dit geval). Mooi! Later wilden allerlei mensen (mannen vooral...) zich met die uitslag gaan bemoeien en de Miss-verkiezing was een feit. De spiegel selecteerde de mooiste 12 meisjes van het land (Eentje per provincie, dat was wel zo eerlijk vond de spiegel) en die kwamen dan tezamen op een plek en ook nog op een zelfde datum zodat ze goed te vergelijken waren. Na het uitvoerig keuren op diverse onderdelen (waar ik nu ff niet op in wil gaan) besloten een stelletje mannen (vrouwenliefhebbers) welke deerne het beste uit de verf kwam en die was dan officieel “Het mooiste meisje van het land”. Mooi, dat weten we dan ook weer! Probleem opgelost!?
Ja en nee.
Lekkere W......?
Om een of andere onverklaarbare reden waren er tussen die andere (ook verdomt lekkere w.....) 11 meisjes er een paar, die het dan weer niet met de beslissing van die mannen (Jury?) eens waren... Enkele vonden zelfs “Het mooiste meisje van het land” een lelijk mormel... Een stoephoer... Een sloerie... Ergens in het proces tot het verkiezen wie “Het mooiste meisje van het land” was is er iets fout gegaan. Het ging er ineens niet meer om wie werkelijk het mooiste was, maar men wilde gewoon WINNEN!!! Winnen? Ja, het werd een ordinaire wedstrijd! Met winnaars en verliezers! Oftewel de Miss Nederland Verkiezing werd een feit. Elk jaar weer probeerden meisjes deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Daar werden me toch methoden gebruikt om de jury te beïnvloeden, dat wil je niet weten... eerst nog redelijk onschuldige trucjes: Make-up! Maar later steeds geniepiger en gemener: Gratis diverse seksuele handelingen (Waar ik nu ff niet op in wil gaan, vanwege de censuur op deze site) om de jury op het betreffende (Of pijpende) meisje te doen stemmen. En jawel, behalve de per ongelijk gemorste kledders sperma kwam ook steevast de STEM op zo’n meisje terecht. Kortom de vraag: “Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, wie is het mooiste meisje van het land?” sloeg nergens meer op....

Zo ook de vraag: “Wie is de beste DJ van het land?”.

HET SPROOKJE IS UIT!
Jaren lang hebben wij (DJ Fanclub) naar eer en geweten de Gouden Kabouter uitgereikt aan de beste DJ. Klaar was Kees (DJ Fanclub) en alles kon weer gewoon verder in het leven. Totdat er (U raad het al) diverse “experts” kwamen die vonden dat zoiets niet zomaar besloten mocht worden, maar dat dat door een groep “DJ-kenners” (Jury?) moest worden uit gemaakt. Dat stadium kennen we onder de naam: “Gouden Kabouter Awards”. Heel veel party scene nachtvlinders brengen hun stem uit. Optellen en wie de meeste stemmen krijgt is “De beste DJ van het land” en krijgt zo’n felbegeerde gouden rakker (Gouden Kabouter Award).
Helaas zijn we dit jaar in een nieuwe fase aangekomen. Een fase waarbij verliezende DJ’s het niet meer eens zijn met de uitslag. De fase waarin het er niet meer toe doet wat de Jury (De stemmers) vindt maar welke DJ de organisatie (DJ Fanclub) van de Gouden Kabouter Awards het meest kan beïnvloeden. En helaas gaat dat niet meer zoals bij die Miss-verkiezingen (van Bellen schijnt nogal goed te kunnen pijpen) maar regelrecht door bedreiging. Bedreigingen die ik hier van onze advocaat niet mag schrijven wegens het hangende onderzoek, maar ze zijn niet mals kan ik u wel verklappen... Vandaar zijn we tijdelijk ondergedoken, om niet verder beinvloedbaar te zijn.

Overigens worden die omkoop-praktijken en dreigementen niet alleen door DJ’s gepleegd, ook andere categorieën doen hier vrolijk aan mee. Deze site www.partyscene.nl voorop! Tjonge, jonge, wat een schorem, maar goed, dit is niet de plaats om “uit de school” te klappen. Dat doen we dan wel weer op onze eigen site: www.djfanclub.nl . De heer Dennis Luts heeft gedreigd dat als hij dit jaar weer buiten de prijzen valt met z’n Dans Vallei, hij platen gaat draaien op de Gouden Kabouter Gala avond in Paradiso op 25-2-2002. Nou, we zijn dus gewaarschuwd...!

Overigens blijft “de oude regel” voor wie de Gouden Kabouter Award krijgt voor “Meest sexy DJ” wel van kracht! (Hè, Isis?)

Undercover

Blijf vooral STEMMEN!!!
www.djfanclub.nl
We laten ons niet gek maken...
We blijven strijden voor een EERLIJKE Kabouter!!!!!!!
(www.spotclub.nl maakt nu al kans op een “Bruine Kabouter”
wegens vals spelen...)

(toegevoegd:15-01-2002/16:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws