MTV's "Dance Floor Chart" en output presenteren Kevin Saunderson

Partyscene Redactie | 15 januari 2002
headlines



De MTV Dance Floor Chart Club Tour heeft bijna alle hotste clubs op zijn Europese tour aangedaan. Eén spot heeft de organisatie bewaard gelaten voor de grote finale van de tour, die in ons land plaats zal vinden. Locatie is de Melkweg waar dit evenement in samenwerking met Output gehouden wordt.

MTV Dance Floor Chart is een hitparade die gebaseerd is op MTV’s playlist, airplay en de verkoopcijcers. De Chart richt zich op de populaire dancehits waar de tien beste uit de lijst in z’n geheel aan elkaar gepraat en getoond worden door Vj Mimi op dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur, en op vrijdag van 23.00 tot 24.00 uur.

Of Mimi op 1 februari aanwezig is, is nog de vraag. Waar je in ieder geval wel op kunt rekenen zijn dj’s C1, Secret Cinema, Jaimy & Kenny D., Peel Seamus en Debra. Act van de avond is Kevin "Master Reese" Saunderson die in "de Max" een exclusieve 5 uur durende set zal neerzetten. Tickets zijn te krijgen bij de grote outlets en kosten 15 Euro per stuk. Je kunt ook kaarten vinden in "WINNEN"

(toegevoegd:15-01-2002/13:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws