Chesterfield labelland in Nighttown Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 oktober 2002
headlines


18 januari vindt in Nighttown een nieuwe editie van Labelland plaats.
Christian Vogel, Jay Samuel, Luke Slater en de Space dj’z staan in de Novamute mainhall van Nighttown. Als afsplitsing van Mute werd Novamute in 1992 opgericht. Vanaf het begin richtte het label zich op de hardere sound en heeft het label en hele reeks aan compilatie-albums geproduceerd.

Nuphonic records is een label dat zich richt op moderne dance dat hun passie voor klassieke stijlen weergeeft, zoals soul, jazz, funk en dub. Met namen zoals Justin Robertson, Faze Action en Richard Thair zal de basement zeer muzikaal getint zijn.

De theaterzaal is ingericht voor Bart Thimbles, Praful en Bastian. Laatstgenoemde werd vorig jaar bekend met het aanstekelijke nummer “You’ve got my love”. Met een mix van r&b-achtige pop, technotunes en hardcore electro heeft de band een kenmerkend eigen geluid. Bastian doet aan veel dingen denken maar is niet in een hok te plaatsen. Al de artiesten zijn voor een entreeprijs van 15,- Euro te aanschouwen. De Labelland avond is uitsluitend toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

(toegevoegd:10-01-2002/17:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws