SMS nu elke foto naar je eigen telefoon of die van je vrienden.

Partyscene Redactie | 1 oktober 2002
headlines



Ben je die saaie operator logo’s zat? Vind jij ook dat alle telefoons het zelfde zijn? Nu is dat verleden tijd. Je kunt nu op de partyscene site je eigen foto naar je mobile telefoon sturen. Hoe gaat dat in z’n werk?

Als je een leuke foto op je computer hebt of je ziet een foto in een PARTYPIX album kun je die naar je mobile telefoon sturen. Ga in de menubalk links naar MOBILE TOYS. Kies dan SMS PARTYPIX. Lees even wat er staat en klik op het pijltje.

Nu kun je een foto die bij jou op je harddisk staat uploaden naar de site. Let op het kan alleen een JPG of GIF plaatje zijn. Ook moet het plaatje niet te groot zijn anders duurt het uploaden zo lang. Als je een plaatje hebt geselecteerd klik je op het pijltje om het uploaden te starten.

Je komt dan automatisch in de IMAGE EDITOR. Hier kun je het plaatje vergroten en verkleinen. Links onder kun je kiezen wat voor soort plaatje je wilt sturen. Niet alle telefoons zijn momenteel in staat alle functies uit te voeren. Als je het rode vierkantje beweegt over je foto dan zie jrechts boven meteen hoe het er op je telefoon uit gaat zien. Nog een beetje met helderheid en contrast spelen en je foto is klaar. Klik op het pijltje om verder te gaan.

Nu zit je in de verstuur pagina. Je kunt hier jou mobile nummer invullen maar natuurlijk ook die van je vriend of vriendin. Nog even een berichtje erbij en als je dan op het pijltje drukt wordt je foto naar de server gestuurd.

Nu krijg je een pagina te zien met je code en een telefoon nummer. Dit is de ACTIVATION pagina. Bel het telefoon nummer en geef je vier cijferige code door. Op dat moment wordt je foto verstuurd naar je telefoon.

Nou succes er mee! Probeer ook eens een logo of cartoon te sturen.

(toegevoegd: 10-01-2002/14:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws