Loveboat presents: Boudoir Love

Partyscene Redactie | 21 januari 2002
headlines




De aanvang voor speciale genodigden en gasten was 21.00 uur voor een diner. Bij binnenkomst stonden de nieuwe en oude eigenaars in vol ornaat (lange grijze jacquetten, giletten, handschoenen, wandelstokken) je op te wachten. Dat beloofde al wat. Boven zou het diner plaatsvinden. Daar aangekomen in de “Salon Rouge” waande je je echt in de film Moulin Rouge. Rood kant, een champagnebar, gordijntjes langs de ramen, alles was uit de kast getrokken.

De bezoekers (zelfs een aantal dj´s die speciaal geen boekingen hadden aangenomen) waren ook helemaal in de sfeer. Dames met korsetten, jarretellen, kanten rokken, lange handschoenen, etc. Heren met hoge hoeden, lange jacquetten, handschoen, noem het maar op.
Na het diner was het al bijna 00.00 uur. Iedereen werd gesommeerd om naar beneden te gaan waar Alfredo al heerlijk stond te draaien. Met de jaarswisseling ging het helemaal los. Dit had waarschijnlijk ook met de gratis champagne te maken. Het feest kon beginnen (als dat het al niet het geval was)

The funky Bastard nam het op een gegeven moment over van Alfredo. Van dé dj van de Healers verwacht je natuurlijk ook niets anders dan een fantastische set. De decoratie beneden was erg mooi. Achter de draaitafels stond een groot hart met lampjes dat op verschillende manieren aan en uit ging. Er hingen aan weerszijde daarvan benen met kousen en jarretelles. In de lucht hingen prachtige jurken uit die tijd in verschillende kleuren. De animeermeisjes (en heer) die rond liepen deelden flesjes Absint uit. Absint is een drankje wat in die periode veel gedronken werd. Het heeft een hallucinerende werking en zorgt ervoor dat alle remmen los gaan. (op dat moment wist ik nog niet dat het helaas geen echte was) Ook werden er voor de heren sigaren uitgedeeld. De dames werden getrakteerd op parelkettingen en sigarettenpijpjes.

Het leek wel of we in een tijdmachine waren gestapt en echt terug waren op 1 van die wilde feesten. Alleen hadden ze toen nog niet van die goede muziek. Na Bas nam Edwin Bazen het over. Deze wist wederom het publiek op te zwepen. Van anderen heb ik gehoord dat Dimitri een weergaloze set draaide, daar heb ik zelf niet zoveel van meegekregen, was waarschijnlijk druk met andere dingen. Ook Marcello en Marysol waren van de partij. Hij wist precies de juiste snaren te raken. Zij had daar wat meer moeite mee. Erick E was, ja……………need I say more….???? En daarna Roog, het kon allemaal niet op en daar dachten organisatie, publiek en dj´s allemaal het zelfde over.

Eindconclusie: MEER, MEER, MEER, wanneer WEER?????
Decoratie: TOP!
Muziek: Fantastisch
Sfeer: Onwijs

(toegevoegd:08-01-2002/14:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws