KREMLIN’s GLOBAL KONSPIRACY gaat door

Partyscene Redactie | 1 april 2002
headlines


Residents Cross en Emjay zullen de Main Room wederom uit haar voegen doen schudden. De Red Room wordt deze avond door SanProject gehost. DJ San heeft deze week zijn vriend en partner Roland K uitgenodigd om hem te vergezellen in de Red Room. Samen zijn deze twee ‘coming stars’ de drijvende kracht achter het succesvolle SanProject. San dient geen verdere introductie. Hij heeft immers de afgelopen maanden zijn strepen wel verdiend bij het KREMLIN publiek, door week in week uit samen met een aantal van de grootste DJ’s in de wereld een geweldig feest te bouwen in de Red Room.

Roland K is ook geen onbekende voor het KREMLIN publiek, aangezien hij tijdens het twee jarig bestaan van KREMLIN in de lounge stond te draaien. Roland K is zowel een zeer gedreven producer als DJ. Eind 1997 bracht Roland K zijn eerste plaat uit samen met DJ Tiësto op Black Hole Recordings; zij deden dit onder het pseudoniem ‘the Hammock Brothers’. In 2000 kwam Roland K in contact met Harry Lemon - ook wel bekend als Lemon 8 – die hem een contract aanbood om zijn eigen platen uit te brengen.

Afgelopen jaar besloot Roland K een samenwerkingsverband aan te gaan met zowel Misja Helsloot als DJ San. Dit heeft geresulteerd in twee uiterst succesvolle projecten. Met Misja Helsloot produceert Roland K onder het pseudoniem ‘2 men strong’ en met KREMLIN resident DJ San produceert hij als ‘SanProject’. Aanstaande zaterdag zal Roland K laten zien dat hij meer is dan een producer van wereld formaat.

Wil je het eerste weekend in het nieuwe jaar goed beginnen, dan mag je deze KREMLIN avond gewoonweg niet missen. JOIN THE GLOBAL KONSPIRACY NOW!

(toegevoegd:04-01-2002/16:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws