Crazyland in Tropicana

Partyscene Redactie | 19 december 2001
headlinesHet feest was een paar dagen voor aanvang reeds uitverkocht, maar dat verbaasde niemand met een dergelijke line-up.
Bij de deur werden we verwelkomd door een heuse doorbitch, die een strenge selectie toepaste op het publiek. Waar andere organisatoren van feesten bij Tropicana zich beperken tot de standaard decoratie die deze uitgaanstempel kent, daar wil de organisatie van Crazyland niets van weten.
Er was een gigantisch podium gebouwd in de grote zaal, waarbij de dj op wel 6 meter hoogte boven de menigte zijn vinyl ten gehore bracht. Een heel apart gezicht, zeer spectaculair. De vraag was wat de bezoekers deze keer aan acts voorgeschoteld zouden krijgen. Om alle
acts te zien, bleek onmogelijk. Je raakte werkelijk niet uitgekeken. G-Spott, José, Gielen en Mark van Dale wisten het publiek met onophoudelijk aan het dansen te houden.
De temperatuur in de bovenste zaal was bijna ondragelijk. Later vertelde de organisatie ons dat de airco in die zaal de middag voor het feest defect was gegaan en niet op tijd kon worden hersteld.
Tot in de allerlaatste uurtjes bleef het voltallige publiek aanwezig. Publiek dat uit alle windstreken van Nederland was gekomen voor de laatste editie van Crazyland dit jaar.
Ik ben veel mensen uit de Zaanstreek tegengekomen, waaronder veel trouwe bezoekers van de Lexion, die hoogstwaarschijnlijk een voorproefje kwamen nemen op BigTime, een feest wat de Crazyland organisatie samen met de Lexion in Tropicana gaat organiseren op 23 februari 2002.
Ik kan niet anders concluderen dan dat Crazyland wederom een geslaag evenement was, met een compleet en niet te immiteren eigen imago. Volgende Crazyland: 30 maart 2002 in Tropicana Rotterdam.

(toegevoegd:19-12-2001/17:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws