Smerig hoogtepunt in MORE

Partyscene Redactie | 17 december 2001
headlines


Bij sommige mensen gaat, zodra de woorden club en more worden genoemd een lampje branden en wordt meteen de associatie gelegd tussen celebrity watching en kapsones. Celebrity watching? Misschien een paar mensen uit Goede Tijden, Slechte Tijden die er vaak zijn. Dat ene meisje uit die videoclip van Twarres. Kapsones? Waar komt dit vandaan? De More is en blijft een heerlijke tent, met mooie mensen die ook gewoon komen om een feestje te bouwen! Tsja, de barprijzen zijn dan wel iets hoger dan de gemiddelde uitgaansgelegenheid, maar, zo werd in een interview gemeld, "het is dan ook wel een elite club".

Elite of niet, de muziek was, zoals normaal, heerlijk. Bij binnenkomst was het nog rustig, en Timst’r speelde een paar tunes. Omdat we niet meteen om 11 uur al voor de deur stonden, maar onze entree vlak voor de massale binnenkomst maakten, hadden we een lekker plekje op de dansvloer. Gelukkig maar, want toen om 01:00 uur Roog begon te draaien, werd het aanzienlijk drukker.


Hoe later het werd, hoe dieper de house zonk. Erick E. nam het om 15:00 uur feilloos van Roog over en sleurde met een grijns op zijn gezicht de More mee naar een smerig hoogte- of dieptepunt, met een set die zo "deep" was dat de vloer onder je voeten trilde. Handen in de lucht en bewegen met die heupen!

Volgende keer weer?

Tekst: Chris Dekker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws