Earth on tour bezocht Nighttown

Partyscene Redactie | 12 december 2001
headlines

Deze keer besloten we ook eens de veelbesproken Earth pre party die deze maal in het Nighttown café werd gehouden te gaan bezoeken. Het woord party is misschien een beetje te veel gezegd want behalve dat een er een dj draaide was het gewoon een onderonsje tussen de leden van het earth messageboard waar veel gepraat en gedronken werd maar feesten ho maar.

Rond de klok van 11 gingen de deuren open en stroomde de mensen langzaamaan binnen. Fred Numf brak het ijs in de grote zaal. Fred heeft zijn faam vooral in het buitenland behaald, in Nederland wil hij maar niet echt aanslaan en ook deze keer sloeg het niet aan; voor ons is het Fred 'net niet' Numf. Het klinkt allemaal wel aardig maar het mist gewoon net dat beetje extra dat we wel van de muziek verwachten op een earth avond. Al rond een uur of twaalf ging het gerucht de ronde dat Seb Fontaine niet zou komen en navraag bij Per maakte van dit gerucht een feit. Seb had niet afgebeld maar was gewoon niet komen opdagen.

Een zware domper en wat ons betreft een actie die ver beneden elk nivo ligt (tenzij er persoonlijke omstandigheden waren bij seb waar wij geen weet van hebben). Het dj schema werd dus ondersteboven gegooid. Met als gevolg dat Edo bekend van het eerdergenoemde messageboard in de basement plaats nam achter de draaitafels. En hij deed dit zeker niet onverdienstelijk, lekkere platen en de mixen waren ook in orde, onze complimenten aan edo.

Inmiddels was Ian Ossia in de grote zaal begonnen met draaien. Voor vele mensen een onbekende naam, hij is veelal bekend van renaissance waarop hij ook een cd op heeft uitgebracht enkele jaren terug. Het begin van zijn set was erg rommelig en zat maar weinig samenhang in, het laatste half uur raakte hij echter goed op dreef en draaide hij erg goed. In de basement had Michel de Hey het inmiddels van Mike vandenberg overgenomen die ook nog even acte de presence gegeven had. Het grootste deel van het publiek trok naar de basement om Michel in zijn techno avontuur te volgen. Het gevolg was dat Per voor een vrijwel lege grote zaal stond te draaien. Per draaide wel erg lekker maar een lege zaal werkt nu eenmaal niet…

(toegevoegd:12-12-2001/10:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws