Kremlin vierde tweejarig bestaan

Partyscene Redactie | 12 december 2001
headlines

Twee jaar terug, de Marcanti werd nieuw leven ingeblazen door een clubnight die niet alleen in Nederland maar ook ver buiten onze landsgrenzen wordt geprezen. Zo werd Kremlin genomineerd voor beste internationale Clubnight door de Ministry of Sound uit Engeland.

En dat door twee, toen nog relatief onbekende, dj’s, Emjay en Cross. Samen hebben zij Kremlin op de kaart gezet met af en toe wat hulp van buitenaf, Sister Bliss, Paul van Dijk en vele anderen. En niet te vergeten de geweldige schare mensen die iedere week weer komen om hier een gigantisch feest neer te zetten.

Natuurlijk stond er ook deze keer weer een gigantische rij bij de deur, but hey what’s new? Wel jammer! Maar ja, bij binnenkomst viel één ding meteen op: de nieuwe lounge naast de kleine zaal. Helemaal in wit opgetrokken met grote loungebanken draaiden Astrid, San en Roland K. hier lekkere grooves. Naast al het gebeuk verderop was dit een paar keer per avond een welkome afwisseling. Maar dat gebeuk is natuurlijk waar we eigenlijk echt voor komen! In de kleine zaal waren Jel Ford en Billy Nasty van Torture Records aan het draaien en hoe, vanaf een uur of twee ging het er erg hard aan toe en werd de grote zaal wel eens vergeten. Daar waren echter de residents: Cross en Emjay bezig met hun sets samen met Cass. En wat voor sets! Vanaf het begin werd er flink tekeer gegaan, harde opzwepende trancy-techno nummers, bijgestaan door de vj’s van Vision Impossible en de nodige acts als voorproefje op wat gaat komen volgend jaar. De dollarbiljetten kwamen met bakken uit de lucht vallen, danseressen gingen topless tekeer op de podia en later al hangend aan het plafond boven het podium, het publiek ging uit zijn dak, kortom het was een vet feestje dat iedere zaterdagavond herhaald zal worden.

(toegevoegd:12-12-2001/10:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws