10 hours of. Fucking Dewaele Brothers

Partyscene Redactie | 12 december 2001
headlines


En dus hebben we de broertjes uitgedaagd voor een marathon sessie. Die hebben ze met beide handen aangegrepen. Daarom zullen de Belgische broertjes David en Stephen Dewaele, ook bekend van de band
Soulwax en het TMF-programma @lter8, in het kader van Rotterdam Culturele hoofdstad 2001 op vrijdag 28 december de uitdaging aangaan om een 10 uur durende DJ-marathon te verzorgen. Dat betekent dus 10 uur lang hitjes van hot naar her smijten en van de ene stijl in de andere verbazing vallen.
Om deze topsport prestatie (10 uur lang non-stop draaien) te kunnen
realiseren, zullen er mooie masseurs en masseuses aanwezig zijn, die er voor zullen zorgen dat de DJ's het 10 uur lang volhouden. Evenals de Fucking Dewaele Brothers zullen ook de bezoekers een topprestatie moeten leveren.
Om 10 uur lang te kunnen dansen en vervolgens kans te maken om de
danswedstrijd te winnen, kunnen ook de bezoekers zich laten masseren en is er de mogelijkheid om even uit te rusten in het Nighttown café.
10 hours of. Fucking Dewaele Brothers zal de eerste DJ-marathon zijn in een reeks 10 hours of. avonden. In 2002 zal er ieder kwartaal een 10 hours of. avond plaatsvinden bij Nighttown, waarbij er steeds een andere DJ de uitdaging aangaat om 10 uur lang het publiek te vermaken.

10 hours of.
Fucking Dewaele Brothers
Nighttown grote zaal,
West Kruiskade 26-28 Rotterdam
vrijdag 28 december van 20.00u tot 6.00u
entree f20,- excl.lidm.
voorverkoop via Ticketservice, Nighttown café
en de bekende voorverkoopadressen
Voor meer info:
www.nighttown.nl

(toegevoegd:12-12-2001/09:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws