KREMLIN ontvangt Mark Shimmon

Partyscene Redactie | 12 november 2001
headlines


CUBIC opent wederom haar deuren voor de wekelijks terugkerende KREMLIN avond. Tijdens deze avond zullen residents Astrid, Emjay en Cross de Main Room uit haar voegen doen schudden. De residents zullen heersen over de Main Room en men kan dan ook krachtige, en vooral energieke sets verwachten van deze helden. San Project host deze avond de Red Room. De verbouwing van de Red Room vordert gestaag en het geheel begint er dan ook steeds spectaculairder uit te zien.

San heeft voor deze avond de eigenaar van het succesvolle en veel geprezen Decipher Recordings label uitgenodigd. De eigenaar – Mark Shimmon – staat hoog aangeschreven als producer, maar als DJ behoort hij ook zeker tot de beste van de wereld. Mark produceert onder pseudoniemen zoals Twister, Savannah, en Ultrasonik. Zijn releases zijn terug te vinden in de platenkoffers van alle grote DJ’s. Bovendien bereikte één van zijn laatste releases onlangs de nummer één positie in de ‘Balance Pool Charts’, die samengesteld wordt door niemand minder dan Chris Fortier en Jimmy van M.

Gedurende het laatste anderhalf jaar heeft Mark op een aantal van de meest prestigieuze clubavonden in de wereld gedraaid, zoals John Digweed’s Bedrock avond in Londen en in de fameuze club Roxy in Praag. Mark Shimmon en zijn Decipher Recordings zijn zonder twijfel de trendsetters voor de progressive stroming. Blijf je tijd vooruit en zorg dat je er zaterdag bij bent. JOIN THE GLOBAL KONSPIRACY NOW!

Check www.kremlin.nl voor meer info.
Tijd: 22.00 – 5.00
Prijs: FL 25,-
Dresscode: Red, White, Black & Silver

(toegevoegd:11-12-2001/10:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws