100% Safe for Lifelovers only

Partyscene Redactie | 12 oktober 2001
headlines



100% Safe For lifelovers only vindt 14 december plaats in The Powerzone. De organisatie van dit feest heeft heel wat goeds voor alle Lifelovers. Om te beginnen, Miss Michal en DonLeo. Zij zijn verantwoordelijk voor de visuals. Achter de draaitafels nemen ‘The Funky Bastard’, Laidback Luke, Marcello en Erick E. plaats. Naast muziek en bewegend beeldmateriaal zullen er ook tastbare acts plaatsvinden. Een heus Blowjob-team zal het publiek letterlijk en figuurlijk vermaken. Wie niet gediend is van een een blowjob kan het spektakel onder het genot van Lifelovers cocktails vanaf het luxe VIP-podium de bezigheden aanzien.


Kaarten kosten aan de deur slechts fl. 25,- en fl. 17,50 in de voorverkoop. Het feest begint 23.00 uur en is 05.00 uur afgelopen.
Geheel in het teken van 100% safety kun je gratis veilig de hele nacht van Amsterdam Centraal naar The Powerzone gependeld worden, en uiteraard ook weer terug. Wil je glitter, glamour en kuxe, dan neem je gewoon de Limo-service. Ben je helemaal niet in staat om te komen, kijk dan naar de registratie van de avond op The Box. Partyscene zou partyscene niet zijn als wij niet iets zouden weggeven. Voor twee echte levensgenieters hebben een VIP-arrangement voor twee personen bestaande uit:

- vervoer per lifeloverslimo van A’dam CS naar The Powerzone en terug. - vrij entree - gratis lifelovers cocktails - toegang tot lifelovers VIP-podium. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen! "Vertel ons waarom jij een echte LIFELOVER bent"

Antwoorden hier.

Kijk voor normale toegangskaarten in onze rubriek "WINNEN". en voor meer info op de Lifeloversite.

(toegevoegd:10-12-2001/14:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws