Goede tijden, slechte tijden in IJsland!

Partyscene Redactie | 12 april 2001
headlines




Goede tijden, slechte tijden in IJsland!

Ja, ja, daar bleek Meneer de Bruin te zijn “ondergedoken”: IJsland!
Waarom in IJsland vragen wij ons af. Omdat daar de mooiste meisjes van de hele wereld wonen (Björk, uitgezonderd)? Omdat het daar de hele winter licht blijft? Omdat bier er geen reet kost? (Het zou eigenlijk “Hijsland” moeten heten...) Omdat de drugs er vrij verkrijgbaar zijn? Of omdat vinyl-fraude gedoogt wordt en er geen uitlevering verdrag is tussen IJsland en Nederland?
Het zal wel het laatste zijn... want laten we eerlijk zijn; ook in ons land kost het bier geen zier en over drugs doen we ook niet zo moeilijk (Zaandam uitgezonderd). Wat die mooie meisjes betreft ligt het wat anders, maar goed, Meneer de Bruin had zich in Nederland al een lekker IJslands stuk aangemeten, dus dat kon voor hem geen reden zijn om het barre koude noordelijke IJsland op te zoeken! Toen ik Meneer de Bruin er naar vroeg vertelde hij me dat er geen hol klopte van al die roddel en achterklap. Hij zei niks te weten van vinyl-fraude, maar is slechts naar IJsland verhuist vanwege het licht! En hij benadrukt dat deze verhuizing geheel vrijwillig was. Ook wilde de Bruin zijn internationale DJ carrière een “boost” geven... En IJsland ligt strategisch op een zeer geschikte plek: midden tussen Amerika en Europa zodat beide continenten makkelijk te “bespelen” zijn. Om meteen wat naambekendheid te krijgen is Meneer de Bruin getrouwd met de dochter van de President van IJsland... Inga. Dat is nog eens een goede “binnenkomer”.
Ook nog een heel lief mooi dochtertje gemaakt (Iva) en zijn DJ carrière kon van start! IJsland here come’s Meneer de Bruin.

Goede tijden braken aan. DJ de Bruin werd op handen gedragen door de plaatselijke bevolking en de DJ optredens kwamen met bakken binnen. Niets was te gek. Hij werd met limousines (4 weel drive!) van gig naar gig rondgereden! Meneer de Bruin was een ster! Iedereen wilde bevriend met hem zijn! De meisjes van IJsland (En die zijn mooi! geloof me!) boden zich spontaan aan om met hem te neuzen (IJslands zoenen). Enfin, het kon niet op...

Toch ging er iets fout. (slechte tijden braken aan) Meneer de Bruin ging net als vele IJslanders op zaterdag-middag zwemmen met zijn meisjes (Inga en Iva) in de “Blue Lagoon”. De Blue Lagoon is een natuurlijke warmwaterbron met geneeskrachtig water. Althans dat beweerden de IJslanders in hun mooie toeristische folders. Meneer de Bruin ontdekte echter dat die warmwaterbron wel verdacht dicht bij de plaatselijke kerncentrale ligt. Oftewel die mooie blauwe lagoon was geen natuurlijke bron maar gewoon het koelwater van de kernreactor. Na deze ontdekking, ging de Bruin naar Greenpeace om te “klikken”... Nou, daar waren ze in IJsland niet blij mee!!! En zeker zijn schoonvader niet. Zowel meneer de President alsmede alle “echte” IJslanders wisten dit al jaren, maar hielden altijd wijselijk hun mond, omdat IJsland het moet hebben van het toerisme. Deze warmwaterbronnen zijn dé toeristische attractie van IJsland en dus was het van levensbelang dat dit soort onthullingen niet zouden plaats vinden. Maar Meneer de Bruin moest weer eens zo nodig de fatsoensrakker uit hangen. Nou daar kreeg hij mooi spijt van! Alle clubs waar hij draaide, draaiden hem de rug toe. Sommige clubs waar de Bruin resident DJ was gingen failliet (werden massaal geboycot!)

Zijn schoonvader wil hem niet meer kennen en de “geheime” sex-relatie met zijn schoonmoeder werd ook stop gezet! Slechte tijden! Gelukkig dat zijn meiden hem door dik en dun bleven steunen, zodat hij thans ondergedoken, maar levend en wel in een of andere IJslandse grot overwintert. DJ Fanclub heeft echter d.m.v. een inzamelingsactie (“Help Meneer de Bruin de winter door!”) genoeg geld ingezameld om onze sympathieke DJ en zijn geliefde Inga naar ons veilige Nederland te halen. De Bruin zal op 27 december weer in Nederland zijn en dat is precies op tijd voor het “Oud Hollandsch Acid” feest te Paradiso. Hij zal daar weer als vanouds plaatjes draaien in de kleedkamer van ons aller poptempel. Goede tijden lijken weer aan te breken...

Undercover

PS:
Tip voor Mick Boskamp en Onno Klein:
Mooie IJslandse Inga heeft mij gevraagd om sexy foto’s van haar te maken...
Iets voor Playboy?
Iets voor Penthouse?
(Heren, laten jullie me snel iets weten!?)

(Met dank aan Icelandair en RLT4 GTST-promotie-team!)

(toegevoegd:04-12-2001/09:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws