Kremlin viert tweejarig bestaan

Partyscene Redactie | 12 maart 2001
headlines


Niets bleek minder waar. De posters van Kremlin wilden de aandacht vestigen op een nieuwe clubavond in de toenmalige Marcanti. De filosofie van Kremlin viel terug te lezen op de flyer van het openingsfeest. “Where east meets west meets Moscow meets Amsterdam meets Pravda meets Prada meet Porsche meets Lada…” De residents van het eerste uur zouden Cross & Emjay worden. Met Kremlin kreeg Amsterdam zijn eerste echte serieuze trance clubnight. En dat bleek aan te slaan. Had Marcanti na de opening nog te kampen met een, onder sommigen in het uitgaansleven, negatief imago; met Kremlin werd het prestige van de club flink opgepompt.
De decors, het soundsystem maar vooral de regelmatig indrukwekkende line-up trok steeds meer publiek naar de club in Amsterdam-West. Naast Sister Bliss, Timo Maas, Paul van Dyk deden ook Hollandse helden als Ferry Corsten Kremlin met grote regelmaat aan.
Acht december viert Kremlin haar tweejarig bestaan met Cross & Emjay, Cass, Billy Nasty en Jel Ford. Mracanti heet inmiddels Cubic en de club is onlangs hardgrondig gerestyled. Wij wensen Kremlin van deze kant nog vele jaren toe.

(toegevoegd:03-12-2001/10:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws