Partyreport: Flirt @ Now&Wow

Partyscene Redactie | 29 november 2001
headlines

Zaterdagavond Rotterdam Now&Wow, altijd top!
Deze locatie aan de Mullerpier bezit een magie die niet te omschrijven is. Elke zaterdag afgeladen met de meest uiteenlopende mensen. Wat alleen het bekijken al waard is. Daarbij komt ook nog dat de omgeving gewoon in één woord cool is. Er staan goede dj´s, je hebt genoeg bars en Ted “MTC” Langenbach en zijn creatieven weten altijd weer gekke themashows op te voeren.

Afgelopen zaterdag was het weer eens versieren en versierd worden, oftewel Flirt(en). Na alle inspanningen van de afgelopen dagen op allerlei andere feesten gingen wij naast de muziek vooral om eens een keer versierd te worden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar als jongen. Zelfs om versierd te worden moet je aardig wat trucs uit je trukendoos toveren. Dj Roog hielp ons een beetje. Het was werkelijk een beetje want op die diepe house en zware tribals kon niet echt sexy en sensueel gedanst worden. Jammer hoor, waar is toch die uplifting soulful Roog van vroeger gebleven. Tijdens EVE ADE was hij de oude en draaide hij de sterren van de hemel maar in Now&Wow moesten we het weer doen met één van zijn diepe sets. Dan maar mee springen en uit ons dak met de rest van de meute. Het publiek ging los maar het was voor ons geen voldoening, we waren tenslotte op een missie.

In Wow stonden The Golden Wonder Boys te draaien, wat net zoveel betekent als Back To The Eighties. Hier hing een hele andere positieve feestsfeer. Op klanken van Spargo, Boy George, en The Jacksons werd volop geboogied, geboogied om te versieren en in ons geval uiteraard om versierd te worden. Toen Hitmeister D. James Brown´s Sexmachine opzette was het reusachtige dansblok echt te klein, er werd gedanst alsof onze levens er vanaf hingen.

De spieren kwamen heerlijk los in Wow. Toch verwonderlijk dat er hordes mensen in de rij stonden om de spieren voor fl.15,- los te masseren. Die Ted, hij denkt ook aan alles en iedereen. Terug in Now. Jip Deluxe draaide helder, gewoon groovy, funky, feestelijk, van alles wat. Jip was de man van de avond. Hij dreigde al een half uur lang met de intro van Bushwaka´s remix van Michael Jackson´s Billy Jean. Toen hij uiteindelijk de plaat liet doorlopen en de welbekende bassline door de zaal vloeide was de avond compleet.
Toch maf hoe zo´n simpele remix van een origineel dat geniaal en velen malen beter is toch zo´n chaos kan creëren. Er waren een aantal stumpers die werkelijk dachten dat ze net zo konden Moonwalken als Michael. Kom nou toch, daar versier je nog geen oma van 100 mee.

Ondanks alle drukte en gekte op de platenkeus van Jip werd je aan de bar rap geholpen. Of zou die snelheid van dienstverlening te maken hebben gehad met het geslacht. Wat maakt het uit, de bloedmooie dame versierde me met een Vodka Redbull.

Jip Deluxe draaide voortreffelijk door terwijl sommige mensen elkaar uitvoerig stonden te bestuderen. In een flits schoot een persoon voorbij die sprekend op Mar Y Sol leek. Uiteindelijk bleek zij het ook te zijn, samen met de rest van Chemistry was ze gearriveerd in Now&Wow. Marcello sloot goed aan op de laatste harde klanken van Jip, en hield het publiek nog lang aan het dansen. Voor ons was het hoogtepunt van de avond bereikt. Flirt, Versieren en Versierd worden was helemaal top. Ons doel waarmee we aan het begin van de avond binnenkwamen was uiteindelijk nagestreefd. Grinnikend gingen we huiswaarts.....
Toch wel wonderbaarlijk wat een beetje Moonwalken allemaal voor moois kan opleveren.

Tekst: Cleon Macnack

(toegevoegd: 29-11-2001/19:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws