Winnen: Kaarten Marlboro Flashback met Ronald Molendijk

Partyscene Redactie | 29 november 2001
headlines


De welbekende Marlboro flashback tour slaat met Ronald Molendijk een hele andere richting in. Op voorgaande tours stonden bands en artiesten zoals E-life, Candy Dulfer en Kane het repertoire van hun muzikale helden te spelen. Dit keer vond de organisatie het tijd voor een dj. Ronald schrijft als eerste dj geschiedenis zijn favoriete tracks aan elkaar te mixen en dit te delen met het publiek. Een hele klus voor iemand die een platencollectie van meer dan 20.000 stuks bezit. Genoeg vinyl voor een goed feestelijk avondje dus.


Verrassend genoeg zal Ronald niet achter de draaitafels staan maar achter een synthesizer. Onder begeleiding van een live band zal hij de samples en ritmes laten horen. Hij zal voor beats en sequences zorgen die in de zaal klinken alsof je in een disco staat. Het dak gaat er gegarandeerd af.

Vanavond staat Ronald Molendijk met de Flashback tour in Paradiso te Amsterdam. Partyscene zou geen partyscene zijn als we geen kaarten zouden weggeven voor dit spektakel. De eerste reacties (vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden) worden gebeld en kunnen de kaarten bij ons komen ophalen. Reageer hier.

(toegevoegd:29-11-2001/13:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws