Reacties van prijswinnaars

Partyscene Redactie | 29 november 2001
headlines


Hierbij wil ik jullie nog bedanken voor het winnen van het massive-vip arrangement. Alles was perfect geregeld aldaar. Hotel was goed, feest was leuk. Bedankt.

Groetjes Maria

Hey iedereen van partscene.nl ,

ik wilde jullie nog even laten weten over de superzateravond die ik heb meegemaakt dankzij JULLIE.

Ik werd vrijdag door jullie opgebeld met de mededeling dat ik een overnachting in het Renaissance Brussels Hotel had gewonnen met 2 kaartjes voor het pay@go groove cityparty in Brussel.

Ik ben er dus zaterdag met m'n vriendin naar toegeweest (ze wist van niks) en na heel wat zoekwerk heb ik uiteindelijk toch het hotel gevonden. Nou ja, echt een heeeel superdeluxe hotel (jullie hebben niks gelogen met de superdeluxe vip arrangement!!!) waar we ons uitstekend hebben vermaakt. Na te hebben ingecheckt in het Dynasty-achtige hotel met alle toeters en bellen erop en eraan hebben we ons opgefrist en een taxi genomen naar het feest in de Kart Expo in Brussel dus. Het feest bestond uit 4 zalen. Drie ervan waren aaneengeschakeld en voor de 4e moest je via een omweg buiten (regen) betreden. Wat mij betreft was de techno zaal een echt toppertje met goede muziek. De drum 'n bass daar word ik zenuwachtig van als ik het hoor en de chill out is voor mietjes zal ik maar zeggen. De house zaal was oke maar daar merk je toch wel dat de nederlanders echte sfeermakers zijn op een party en helemaal los gaan. De Belgen zijn toch iets terughoudender maar dat heeft voor ons beiden de pret niet gedrukt. Hieruit blijkt wel dat we de meeste tijd hebben doorgebracht in de Techno zaal. Het feest was niet echt de moeite waard geweest als we weer helemaal hadden moeten terugrijden naar nederland maar i.c.m. de overnachting werd het een perfecte avond die mij (en mijn vriendin) nog heel lang bij zullen blijven. Het was echt super!!

Ik dank jullie zeer,

de groeten,

Danny (en Simone)


Beste Redactie,

Had voor Groovecity geen kaartjes gewonnen, maar mijn vrienden wel. Tja, dan bof ik maar weer met zo´n stel fijne gabbers, want ik had het niet willen missen! Wat een knalfeest! ............die Belgen weten wel wat feesten is zeg!!
Leuke mensen, lekker relaxede sfeer overal, knallende muziek en de locatie was top. EN DAN DIE PRIJS!?!?!?
Ja, ik heb dan een vrijkaartje gekregen van een gabbertje van mij, maar ik geloof dat de toegang zo rond de ƒ25,- piekermannen was!? Klasse!
Kijk daar rijden we nu graag 2 en een half uur voor naar Belgie!

Partyscene..............bedankt weer voor een avond gezelligheid!

Groetjes

Sebastiaan Prins

(toegevoegd:29-11-2001/10:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws