Partyreport: Sfeerbeheer does Milano @ Magic Minds

Partyscene Redactie | 21 november 2001
headlines

De feesten van Sfeerbeheer hebben een idealistische insteek: 6 vrienden met ieder hun eigen link naar de Amsterdamse partyscene die de koppen en kunsten bij elkaar steken om een ‘Party In Association with Friends’ te geven. En dat ook nog eens zonder winstbejag. Het gevolg? Lekker knallende feestjes vol met rasechte partypeople, waarbij een lekker sociale praat- en flirtsfeer hangt in plaats van de helaas vaak voorkomende kijksfeer.

Dit keer kondigde een mooie, hoogglanzende maar iets wat pretentieuze flyer het thema ‘Sfeerbeheer does Milano’ aan. Net als het vorige Miami feestje is het de bedoeling dat mensen extra hun best doen om er op en top uit te zien, en alhoewel niet iedereen hier gehoor aan geeft is het resultaat toch een buitengewoon ‘classy’ crowd. Van het thema Milano viel afgezien van de Lamborghini voor de deur helaas weinig te merken, maar gelukkig heeft het MagicMinds pand zelf genoeg karakter om de mooi geklede mensen tot hun recht te laten komen en de sfeer goed te doen.

Ook naar traditie werd de avond voorafgegaan door een luxe 3-gangen diner, wat door het relatief beperkt aantal plaatsen alleen voor de echte incrowd weggelegd was. Alhoewel het hier en daar wat chaotisch leek te verlopen, liet het eten en de rijkelijk vloeiende wijn weinig te wensen over en met een lekkere loungy achtergrond muziek was het de ideale opwarmer voor wat er nog komen ging.

Natuurlijk was er ook voor het hart van het feest goed gezorgd – de knallende DJ line-up met Jay Cowley (To-ka Project), Brian S., Victor B., Lounge Conjunction en Marnix dirigeerde de goed gevulde ruimte tot hogere sferen, waarbij vooral Marnix het in het laatste uurtje niet af liet weten. Helaas was het feest om 03.00 uur afgelopen, en gingen de doorhalers op zoek naar een geschikte aansluiting. Waarschijnlijk zonder succes, want met dit feest heeft Sfeerbeheer de lat wel erg hoog gelegd.

Door: Jérôme Brussee

(toegevoegd:21-11-2001/13:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws