Partyreport: Kremlin @ Cubic

Partyscene Redactie | 21 november 2001
headlines

Nu moet ik zeggen dat ik het fantastisch vind om stylish-verantwoord m’n opwachting te maken in een club en me te midden te wanen van het mooiste publiek dat Amsterdam te bieden heeft, dat doet niet af aan het feit dat het ook te gek is om gewoon uit je dak te gaan omdat de muziek en de sfeer goed is.

Bij Kremlin vind je weliswaar niet de meest hippe mensen maar who cares als je uiteindelijk een knalle avond hebt gehad. Dat is eigenlijk de kern van de zaak waar uitgaan om draait, toch? In ieder geval is Cubic, voorheen Marcanti, elke zaterdagavond packed zo ook deze keer. Bij aankomst stond er een rij van een meter of dertig, er zijn dus meer mensen die voor een leuk feestje gaan. En ook in Engeland denken ze daar zo over want de lofuitingen over Kremlin zijn niet mis daar in den lande. Alle groten der aarde, Timo Maas, John Digweed, Paul Oakenfold etc hebben dan ook reeds acte de presente gegeven naast de twee lokale helden Emjay en Kross. B

innen bleek de Cubic verbouwd te zijn, de vip-ruimte was verdwenen en het podium was aangepast. Er hingen witte plastic platen rondom zodat de visuals beter uitkomen. Ook boven, voor de balustrade hingen grote schermen waarop de vj’s hun werk deden in samenspel met de dj’s. Dit waren in de grote zaal: Emjay samen met Chab, en (Johan) Cyber, beide van Cyber Records en in de kleine zaal presenteerde Blackhole Records ons: Dazzle, Fred Numf en Montana. Terwijl in de kleine zaal een beetje trancy werd gedraaid ging het er in de grote zaal iets harder aan toe, naar het einde werd er steeds sterker gedraaid maar toch werd het maximale er zeker niet uitgehaald.

De opbouw van de sets was in beide zalen tamelijk tam en had wel steviger gemogen met een echte climax nu werd er echter iets meer progressive gedraaid. Op zich mocht het de pret niet drukken want iedereen leek zich opperbest te vermaken, maar het in het verleden meerdere malen meegemaakte gejuich bleef helaas uit, voortaan dus iets meer beuken graag! Desondanks een toppertje in Amsterdam-west, en een blijvertje want Kremlin bestaat in december twee jaar, reden voor een feestje dus, c u!

Tekst: Dennis Kind

(toegevoegd:21-11-2001/12:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws