Wim Lex' Column Royale

Partyscene Redactie | 21 november 2001
headlines


Ik snap dat de heren wellicht wat op hun feest-teentjes waren getrapt toen ik vorige maand bekend maakte om niet voor de dj fanclub een column te gaan schrijven, maar voor partyscene.nl.
Tot mijn grote verbazing las ik op deze site de volgende quote:
"PS: Ik heb zojuist de Hr. Undercover gesproken en deze laat weten wel door te willen gaan met zijn rubriekje "Wim Lex spreekt:".
Om absolute verwarring te scheppen, ontken in ten stelligste dat ik, Wim Lex enige connecties heb met Hr. Undercover, laat staan dat wij dezelfde persoon zouden zijn.

Natuurlijk, de dj fanclub heeft al heel lang een vacature openstaan voor de functie van columnist. Ik citeer een emailtje wat ik van deze club heb mogen ontvangen: "Natuurlijk zijn wij bereid om uw gage op uw verzoek te verhogen tot 6500.- per ingestuurde column en uiteraard zal uw verzoek tot plaatsing op de gasten- lijst van zowel Lucky People als de Lucky Strike Dance Awards worden ingewilligd. Als uw beslissing definitief is, zullen wij ook de beloofde Gouden
Kabouter per UPS naar u doen toekomen en zullen wij bemiddelen in uw
conflict met uw schoonvader. Tot slot stellen wij u voor om er alles aan te doen dat die Mick B. niet meer als presentator van verschillende events zal worden uitgenodigd, hij geen platen meer mag draaien op die onderzeeboot feestjes en hij in geen velde of wegen te ontdekken zal zijn tijdens het Amsterdam Dance Event"

Volgens de laatste informatie heb ik vernomen dat de heer Undercover weleens Vreeman als achternaam kon hebben, je weet wel die burgervader van die gemeente die struisvogel-politiek toepast en straks de ziekenhuizen sluit in zijn gemeente omdat er te veel mensen dood gaan! Nee, nee heren en dames van de dj fanclub, zo waren we niet getrouwd. Gelukkig was het aanbod van partyscene vele malen beter en nu blijkt maar weer eens dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Voor wie er twijfelt aan de echtheid van dit bericht, stel ik het volgende voor: Ik nodig bij deze de heer Undercover uit op de VIP van de komende Impulz op 1 december aanstaande (een plek op de VIP lijst moet voor hem geen probleem zijn...)

Ik zal hem middels een mailtje kenbaar maken hoe incognito ik er ben en een plaats met hem afspreken. Vervolgens zullen wij samen op de foto gaan, waarbij ik het Algemeen Dagblad van die dag als bewijs van echtheid op de foto zal tonen. Zeer crimineel om met de eer van een ander te strijken. Wordt vervolgd.....

Wim Lex

(toegevoegd:21-11-2001/11:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws