Partyreport: Men_at_Work @ Now&Wow

Partyscene Redactie | 20 november 2001
headlines

Er was gekozen voor een leuke en gevarieerde line-up met voor ieder wat wils: Remy, Erick E, Armin van Buuren, Quinten de Rossario en Jessie K, Mikee Martillo en Jay Samuel waren de dj's die voor het geluid zorgden. VJ Vision Impossible zorgde voor de beelden.

Bij binnenkomst begon Armin van Buuren net te draaien. Hij begon met stevige pompende trance zonder al te veel strings en breaks. Hij hield het tempo gedurende zijn set behoorlijk hoog.
In de Wow draaide Quinten lekkere garage en Jessie K. verzorgde de vocals. Ondanks de matige opkomst weerhield het hem niet een wervelende set neer te zetten met veel sexy en groovy tunes. Aan decoratie was niet veel gedaan, hier en daar het MAW-logo en in de grote zaal stonden vier toonbanken met daarin echte modellen. Naast de vj-schermen hing een groot beeldscherm in beide zalen waarop een modeshow werd getoond van de nieuwste "Spring Summer Collectie" van een trendy kledingmerk.

Na Quinten begon Erick E. Ook hij draaide erg goed. Erick E vind ik er altijd uit springen omdat hij diverse stylen aan elkaar kan mixen. Zo draaide hij veel club en mixte hij zonder problemen Raven Maize tracks en Devilfish met "Man Alive" door zijn set. In de andere zaal startte Remy zijn set, deze sloot mooi aan op die van Armin. Beginnend met progressive en opbouwend naar het wat stevigere werk. Bij de bar werd je snel geholpen en de toiletten waren goed geregeld maar dit kwam omdat het niet druk was in Now&Wow. De sfeerrijke uitbundigheid was ver te zoeken maar al met al had MAW @ Now&Wow een redelijk gezelligheidsgehalte.

Tekst: Robert-Jan van Dam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws