Geen DJ Fanclub die schrijft: "Blah, blah, blah..."

Partyscene Redactie | 20 november 2001
headlines





Door de forums en meet en greet party’s op het Amsterdams Dance Event kwamen wij van DJ Fanclub met het volgende plan...
Nieuwe service voor de horeca en danspaleizen van DJ Fanclub:
Afvoeren van chemisch afval. Bezoekers met een “overdosis” chemisch afval in het lijf worden door deze nieuwe service door een busje discreet van de plaats des onheils “afgevoerd” en op een andere plaats duidelijk zichtbaar voor de hulpdiensten gedeponeerd. Bijvoorbeeld in het winkelcentrum van de plaats waar de overdosis werd genomen. Hiermee wordt voorkomen dat het een “punt” wordt en dat daardoor de horeca uitbater de dupe wordt van ambtelijke willekeur.
Deze service is deze week al uitgetest in Zaandam en succesvol gebleken! (2 “gevallen”)

Horeca ondernemingen met een goed deurbeleid mogen zich aanmelden voor deze nieuwe wending in “problemen oplossen”. Wij dringen er op aan, omdat het plan nog in een testfase is dat de gebruikers van chemie rekening houden met de dagen dat de chemokar langs komt. Voor Zaanstad en omstreken blijft dat de maandag. In Amsterdam en omgeving gaat de chemokar rijden op zaterdag ochtend en dinsdag ochtend. daarmee komt de rit van woensdag te vervallen! (Werd weinig gebruik van gemaakt). Ook komt er een landelijk inbel nummer om de chemokar in noodgevallen ook op andere dagen te bestellen. Dit is slechts nodig gebleken voor de toeristen die geen rekening houden met de ophaaltijden door onwetendheid. Wij hopen door voorlichting op stations en aan de grens hier verandering in te brengen. We laten jullie van verdere ontwikkelingen horen!

Dan was er behalve aandacht voor de chemie afvoer ook aandacht voor de voortdurende klachten over een lid van ons redactie team de Hr. Undercover. Meerdere malen tijdens de op zich prettige meet en greet’s tijdens het ADE kwamen stemmen om de heer Undercover aan banden te leggen.

Niet alleen schrijft hij beledigend en grievend voor sommigen in de “partyscene”, ook gedraagt hij zich regelmatig op deze feesten ronduit puberaal... Zoals menig lezer weet is er in ons mooie Nederland “PERSVRIJHEID”. Dat is mooi en moet zeker blijven! Doen we dus ook niks aan! Wel kunnen we de Hr. Undercover in het weekend vastbinden (Evenals dat met bepaalde (?) voetbalfans reeds gebeurd) zodat hij niet meer met zijn dronken kop op al die party’s de Popie Jopie kan uithangen. Hetgeen voor veel mensen hopelijk een pleister op de wonde is. Ik noem hier een Mick Boskamp (Playboy) Cindy Pielstroom (bordjes omdraaister) en uiteraard “The doorbitch” van Expornstar (Portiet en gastvrouw).

Wij hebben op deze foto’s expres de Hr. Undercover “onherkenbaar” gemaakt om nog meer aanslagen op onze DJ Fanclub Tower te voorkomen.
Hopende dat we door deze mededeling wat rust binnen de partyscene.nl kunnen creëren verblijf ik:
Jacques Buytenaertz (Vriend en collega van de Hr. Undercover)

PS: Ik heb zojuist de Hr. Undercover gesproken en deze laat weten wel door te willen gaan met zijn rubriekje “Wim Lex spreekt:”. Verder vertelde hij mij dat hij sterke aanwijzingen heeft dat hij het slachtoffer geworden is van een lastercampagne. Deze ordinaire aanval op de integriteit van Undercover is ingezet door Kim. Kim de directeur van partyscene.nl heeft volgen zijn eigen woorden (Undercover’s woorden) “Een lekker wijf de opdracht gegeven om via haar kwaliteiten als lekker wijf te infiltreren in het Undercover “bolwerk”. Dit om zijn huwelijk met de hooftredaktrice van DJ Fanclub te ondermijnen”. Undercover:” Dit zie ik als een daad van oorlog en er zal met even harde “middelen” terug geslagen worden (Die 10 jaar moet gehaald kunnen worden) Foto “verminking” via fotoshop is een geoorloofd middel in de “mediastrijd!”

(toegevoegd:20-11-2001/10:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws