Qlubtempo #10 gaat door!

Partyscene Redactie | 16 november 2001
headlines


Organisator Q-dance heeft besloten het feest van 24 november aan de Hemkade gewoon doorgang te laten vinden. Het feest dat origineel om 23.00 uur zou beginnen, begint nu voor de zekerheid al om 18.00 uur! Het geplande evenement in de Hemkade is nummer 10 in een reeks populaire feesten en was als speciale editie gecommuniceerd waardoor de organisatie extra veel bezoekers verwachtte.
Vanwege het feit dat de complete dancescene zich solidair heeft opgesteld jegens de Hemkade worden alleen maar meer mensen verwacht. Om chaos te voorkomen stelt Q-dance maar 2500 kaarten beschikbaar.
Naast de extra maatregelen zal de organisatie in samenwerking met o.a. de Brijder stichting op dit evenement uitgebreide voorlichting geven over de drugs die tegenwoordig op feesten gebruikt worden. Bij de aanwezige informatiestands kan de bezoeker zich informeren over welke drugs welk effect hebben en waarvoor opgepast moet worden indien ze overgaan tot gebruik. Dit is niet ter legitimering, maar vanwege het feit dat Q-dance niet wil meewerken aan struisvogelpolitiek die volgens hen door gemeenten wordt gevoerd.
Door middel van een goed controleerbaar aantal bezoekers, aanvullende vervoersregelingen en met name een goede voorlichting wil de organisatie aantonen dat het accent verlegd moet worden naar een meer structurele oplossing voor de ‘feestproblematiek’.

(toegevoegd:16-11-2001/17:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws