Partyreport: Saternight @ Stalker

Partyscene Redactie | 14 november 2001
headlines

De inhoud van dit boek is sinds 11 september helaas steeds meer geloofwaardig geworden. Onlangs heb ik dit boek voor de 2e maal gelezen, om erachter te komen wie/ wat er nou in het script stond en wie niet. Het bleef vaag. Maar om terug te komen op zijn quote, deze geldt gelukkig niet in de Stalker in Haarlem! Het gaat hier niet om uiterlijkheden en gezien worden, hier staat slechts het ouderwetse zaterdagavond feestgevoel centraal!

Deze avond gingen Stijn Thiecke en maandelijkse resident Brian S. voor dit feestgevoel zorgen. Ietwat verlaat kwamen we aan bij de ingang, waar de altijd wat norse dame bij de kassa ons ontving. Na de jas opgehangen te hebben betraden we de zaal waar het al helemaal vol stond met partypeople. Iedereen had zich weer verzameld voor een goed feestje: de graag geziene ZZ-topper (inclusief pet, pikzwarte zonnebril en lange baard), de ietwat dodgy man/vrouw (o.a. bekend van de Beachbops’s te Bloemendaal), (ex) vriend(inn)en, fotomodellen, oude bekenden, vage types, kakkers op leeftijd en andere lui. Kortom iedereen was present voor het wekelijkse avondje Stalker en Stijn Thiecke had de verhitte meute al goed aan het dansen gekregen.

Ondertussen was er boven een ander feestje aan de gang. Groovemaster Johnson kreeg met zijn funky 2-step platen, rare grooves en andere lekkere deuntjes de mensen hier ook goed aan het dansen. Op een gegeven moment was het hier zelfs even drukker dan in de benedenzaal. De sfeer zat er goed in, en die kon gelukkig ook niet verpest worden door enkele ruziënde ongewenste gasten.

Ondertussen had Brian S. beneden het roer overgenomen. Hij draaide lekker door tot het einde van de avond. De lichten werden perfect afgestemd op de platenkeuze van Brian. Bij platen als ‘I Can Smell You’ van Armand van Helden gingen vele handjes de lucht in! Het was dan ook zo kwart voor 5 toen er omgeroepen werd of men nog 1 plaatje wilde horen. Uiteraard was iedereen daar wel voor te porren en zette de DJ een trippy remix van ‘Rise’ (Soul Providers) op. Daarna volgde nog 1 plaatje en toen was het toch echt afgelopen. Wederom een geslaagde avond in de Stalker, waar Love, Beats and Happiness goed samengaan.

(toegevoegd:14-11-2001/16:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws