Earth is 2 jaar geworden! Gefeliciteerd namens DJ Fanclub!!! Zou Earth dit jaar weer kans maken op een "Gouden Kabouter Award"?

Partyscene Redactie | 13 november 2001
headlines





Afgelopen maandag zijn in Het Amstelhotel de laatste 3 kandidaten aangewezen die a.s. vrijdag zullen strijden voor deze eer tijdens een onderonsje van de DJ Fanclub redactie, medewerkers, freelancers en jury op een feestelijke avond in de Heineken Music Hall.
Gisteravond was er veel pers op de been in Het Amstelhotel.

In grote getalen gaven zij acte te présence. Om maar niets te hoeven missen waren de cameraploegen al vroeg in de weer. De avond begon met de officiële presentatie van het nieuwe DJ Fanclub logo. Dit werd stijlvol, maar snel door Cindy Pielstroom “onthult”. Zij werd daarbij geholpen door het VJ-team van Vision Imposible. Deze talentvolle jongens die al enkele malen genomineerd zijn geweest voor een “Gouden Kabouter Award” waren er als de kippen bij toen zij gevraagd werden de avond te omlijsten met mooie videobeelden.

De projectie was mooi en scherp. Jammer dat Cindy er de hele tijd voor bleef staan. Gelukkig na wat gevloek en gefluit kreeg zij door dat het hier vanavond niet om haar te doen was maar dat de avond in het teken stond van het nieuwe DJFC logo en de nieuwe “Gouden Kabouter Awards” presentatrice. (Of presentator?) door de vele inzenders van het stemformulier, dat in alle TV-bladen was ingevoegd werden uiteindelijk 10 kandidaten geselecteerd, welke gisteravond een korte demonstratie gaven van hun presentatie kunsten. Na lang beraad werden de laatste 3 kandidaten bekend gemaakt.

Dit zijn ; Catherine Keyl, Patricia Paay en tenslotte de mooie en jonge en lieftallige en lekkere, gewillige Robine van der Meer. Of deze laatste ook werkelijk de meeste stemmen krijgt a.s. vrijdag in de finale is de vraag. Mijn stem heeft ze... (Maar ik mag niet meestemmen; dit om belangenverstrengeling te vermeiden!)
Tot vrijdag allemaal in de Heineken Music Hall!!!

En dan Earth: Wat was het weer mooi gezellig en goed daar afgelopen vrijdag in de Melkweg...
Wederom heeft Per een van de beste (of de beste?) clubavonden neergezet. Ook de afterparty voor genodigden was een waar feestje!!! (Mede dankzij de inzet van Mistika.... ! En Mistika, klopt onze informatie dat je ook in december van dit jaar deze afterparty gaat herhalen?) Kortom, dank lieve Per en ga zo door; Nog vele jaren en laat die andere (2) koekenbakkers maar lekker in hun sopje gaarkoken, als je weet wie ik bedoel. Die krijgen dus never nooit een “Gouden Kabouter Award”. Misschien wel de “Bruine Kabouter” om in de reet te steken. (Mag dat wel in Engeland?)

Undercover

(toegevoegd:13-11-2001/10:08)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws