Nog een week tot Amsterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 11 september 2001
headlines


Maar liefst 25.000 deelnemers zullen volgende week aanwezig zijn als op donderdag 15 november het Amsterdam Dance Event van start gaat. Ze komen voor de discussies en panelgesprekken die overdag plaatsvinden en de stortvloed aan feesten die de stad ’s avonds zullen overspoelen.
We zullen proberen vanaf het begin van de volgende week zo veel mogelijk party’s te belichten en je zo een weg wijzen door het woud aan feesten. Wat we in ieder geval al kunnen tippen is Play in Cubic dat volgende week donderdag op 15 november zal plaats vinden.


Play is voor de gelegenheid een samenwerkingsverband van drie bookingskantoren. 1Management, Barkers en Risk agency hebben hun krachten gebundeld en laten gedurende Play AL hun dj’s draaien. Dit zal gaan resulteren in een eindeloze stroom dj’s die allemaal net aan tijd hebben om een plaat te draaien om alweer plaats te maken voor een collega. Een bijzondere avond dus. Wij zullen van zowel de dag als het avondprogramma zo uitgebreid mogelijk verslag gaan doen.

(toegevoegd:09-11-2001/10:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws