Preview: Kremlin @ Cubic

Partyscene Redactie | 11 januari 2001
headlines


Bovendien zal de 'Red Room', die op dit moment nog steeds druk verbouwd wordt, haar deuren weer open voor het KREMLIN publiek. Kortom, het ziet er naar uit dat november weer een buitengewone KREMLIN maand wordt.
Aanstaande zaterdag, 3 november, zullen residents Astrid, Emjay en Cross de Main Room uit haar voegen doen schudden. Daarnaast heeft San, die de avond in de Red Room host, twee van de beste DJ's van Silver Planet Records uitgenodigd. Zowel King of Spin als Dave Conway zullen samen met San het publiek in de Red Room opzwepen. King of Spin wordt wereldwijd geprezen voor zijn buitengewone produkties en remixen. Zijn DJ skills zijn echter ook van wereldklasse volgens niemand minder dan John Digweed.
Silver Planet Records, dat in 1996 werd opgericht door Dave Conway, is op dit moment het meest vooruitstrevende label op het gebied van progressive housemusic en kan dan ook gerust als trendsetter aangeduid worden. Silver Planet Records is in Nederland hoogstwaarschijnlijk het meest bekend door label-artist James Holden, die eerder dit jaar in Nederland optrad tijdens het Extrema Festival.

Dus sluit je nog deze zaterdag aan bij KREMLIN’s GLOBAL KONSPIRACY. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 5:00.

Check www.kremlin.nl voor meer info met betrekking tot de indrukwekkende november line-up.

(toegevoegd:01-11-2001/17:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws