Preview: Massive @ Martiniplaza

Partyscene Redactie | 11 januari 2001
headlines



Met Massive ontsluit ID&T Hollands hoge noorden waar de afgelopen jaren weinig grote feesten werden gegeven. Het is dan ook drie jaar geleden dat ID&T voor het laatst Groningen bezocht. Gebrek aan een goede locatie was de reden maar daar is nu verandering in gekomen met de compleet vernieuwde evenementenhal in het Martiniplaza. ID&T is van plan jaarlijks naar de stad terug te keren. En dat is fijn voor de Groningers want nu hoeven ze niet meer een ontzettend eind te reizen om naar een fatsoenlijk feest in het westen van het land te gaan.
De namen die we tegenkomen in de gevarieerde line-up zijn Marco V, James Ruskin (UK), 100% Isis, Michel de Hey, Pascal F.E.O.S. (ES), DJ Jean, K.Cee, Miss Djax, Dee D, Eric de Man, Quinten de Rozario & Jessie K. en Lacroix.
Massive wordt op 24 november gehouden, begint om 21.00 uur en is om 07.00 uur afgelopen. Kaartjes kosten fl. 75,00 exclusief service kosten. Hou ons in de gaten want we gaan de komende weken bijzondere prijzen weggeven rond Massive. Meer info vind je via www.id-t.com.

(toegevoegd:01-11-2001/14:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws