Preview: Jubilation @ Waakzaamheid

Partyscene Redactie | 31 oktober 2001
headlines



Naast Erik Tenniglo’s verjaardagsfeest op 3 november op Jubilation staat er zondagmorgen Lexions “ First special afternoon edition” op de planning. Onder de toepasselijke naam Jubilation zal de verjaardag E202 gevierd worden E202 is bij velen beter bekend als Erik Tenniglo, een van de vormgevers van de Waakzaamheid. Hij is verantwoordelijk voor de visuele uitingen van de deze uitgaansgelegenheid. E202 zal op zijn eigen Birthday party achter de draaitafels staan vergezeld door Jeroenski, Robert Feelgood en MC Tomster. Het feest duurt van 23.00 tot 05.00uur. De entree bedraagt fl 25,- voor leden is de schade slechts fl 20,-
De dames mogen tot 00.00 gratis deelnemen aan het festijn.
Voor de die-hard partypeople onder ons meer Waakzaamheid nieuws.
Om 11.00 uur zondagmorgen worden de deuren van de Waakzaamheid voor een tweede keer dit weekend geopend. Ditmaal voor het Lexionfeest dat eerder in de Hemkade plaatsvond “The First Special Afternoon Edition” wordt geleid door dj’s Andre, Jose, Mark van Dale en anderen.
Zij zullen je tot in de late middaguren op de been houden. De entree kost fl. 30,- voor Lexionmembers is dit fl 25,- Voor een dansmarathon moet je komend weekend dus zeker in de Waakzaamheid zijn.

(toegevoegd:31-10-2001/13:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws