Rob Stenders plugt Miss Bunty

Partyscene Redactie | 31 oktober 2001
headlines


In het radio 3 programma ‘Stenders vroeg' volgt Rob een jaar lang vier Nederlandse artiesten die om de zoveel tijd te gast zijn in zijn programma. Vanochtend was dat Miss Bunty. Zij is wellicht de beste vrouwelijke MC die ons land rijk is en treedt regelmatig op tijdens Speedfreax en vele andere feesten. We gaven haar een belletje.

Jij zingt altijd op party’s, wat heeft Stenders daar eigenlijk mee?

Bunty: “Je moet eens naar zijn radioprogramma Freakolympics luisteren, Dat wordt iedere vrijdagnacht uitgezonden tussen 1 en 3 en daar hoor je waar Stenders echt van houdt. En hij houdt echt wel van dance.

Hoe heeft hij eigenlijk van jou gehoord?

“Twee jaar geleden trad ik op tijdens Noorderslag in Groningen en daar zijn we elkander tegen het lijf gelopen.”

Vanochtend was je te gast in zijn programma, is de stem een beetje gesmeerd rond dat vroege tijdstip?

“Neeeehhh… Maar ik drink eerst vier uur koffie en dan gaat het wel. Bovendien had ik vandaag twee backing vocals meegenomen, dus toen was iedereen wel wakker.

En wanneer komt de single er aan?

“Wat ik in de uitzending zing, wordt regelmatig ook nog later uitgezonden. Ik heb zelfs op hi-rotation (de lijst die door radio 3 wordt samengesteld met de meest te draaien platen. red.) gestaan toen ze mij verwarden met een zekere Maja. Maar het album is in de maak en of er een single komt moeten we nog even zien.

Heeft Stenders soms een oogje op jou?

“Hij valt volgens mij op blond en lang. Nee dus.”

(toegevoegd:31-10-2001/12:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws